Grovboller med hampefrø

Til konditortræf på skodsborg

IMG_6223Jeg har glædet mig i flere uger – lige siden jeg fik invitationen til Konditortræf på Kurhotel Skodsborg har jeg næsten ikke kunne vente. Men det kan I vel nok regne ud.

Det blev afholdt i går aftes og jeg nød en aften i desserternes tegn, hvor Kurhotel Skodsborgs konditorer i samarbejde med udvalgte gæstekonditorer forkælede os gæster med en varm (salt) ret og tre fantastiske desserter. Det var bare mind-blowing.

Jeg havde rigtig dresset mig op i høje hæle – for nu skulle Micky og jeg for en gangs skyld bare ud sammen – kun os to. At han så ikke er vild med desserter og kager – minor detail!

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

”Det søde køkken er ligeså komplekst som det salte køkken – og kan byde på ligeså mange utrolige smagsoplevelser,” fortæller Kurhotel Skodsborgs chefkonditor Susie Høj.

”Til vores konditortræf har vi inviteret nogle af de – efter vores mening – dygtigste og mest trendsættende konditorer i Danmark. Flere af dem er – ligesom vi – med på konditorlandsholdet, og der venter de heldige gæster en fantastisk aften i desserternes tegn.”

Sådan stod der i invitationen! Forventningerne var tårnhøje, – men ikke for høje.

FullSizeRender IMG_6257 FullSizeRender

Jeg kan kun sige én ting: “Spis mere dessert!” Ganske enkelt. Det vil gøre dig mere lykkelig.

Restaurantchefen matchede en række udsøgte vine til delikatesserne og aftenen blev rundt af med kaffe og petitsfours.

FullSizeRender

IMG_6252

 

Til info:

Gæstekonditorer
Tor Stubbe & Freja Krarup fra Oialla & Bojesen
Milton Addison Abel II fra Mikkeller
Ronnie Holmen fra Odense Marcipan

Konditorer fra Kurhotel Skodsborg
Susie Høj
Caroline Amalie Flyvenring Andersen

FullSizeRender

 

FullSizeRenderFullSizeRender

IMG_6249

IMG_6253

IMG_6262 IMG_6263

Og med rimelig højt humør ovenpå al den sukker og ret så høje stilletter kørte mor her hjem. For Micky kan måske ikke lide desserter – men dessertvinen fejlede vist intet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grovboller med hampefrø