Jeg beauty-SPAMMER jer, gør jeg...

Sommerferien er booket, vi skal til…

Ungarn Balaton…Ungarn! 4 dage i Budapest og 7 dage ved Balaton søen. Og vi glæder os helt vildt. Vi har planlagt en 11-dages tur med drengene, – og vi har inviteret min mor med på “slæb”. Faktisk bliver det en stor befrielse at have et ekstra sæt hænder. Nu er vi tre voksne og tre børn, så er der vel styr på det hele – satser vi på 😉 Så skal vi bare lige finde ud af, hvem der skal trække kufferterne…haha.

I stedet for at booke en kør-selv ferie i USA, som var vores første ønske, så valgte vi (for nemheds skyld) en tur til Ungarn. Flyveturen er langt kortere, afstandene er lidt mindre og prisen betydeligt lavere. Man kan nemlig få utroligt meget for sine penge i Ungarn, – og det ved jeg, fordi Micky og jeg lige var i Budapest i Januar (i 14 graders frost – yes, really!). Læs om vores tur her. 

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.15.09

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.16.22

Vi blev, for at sige det lige ud, smask-forelskede i byen, og når man bliver vild med en by, der viser sig fra sin allerkoldeste og mest grå side midt om vinteren – jamen, hvor smuk er den så ikke om sommeren? Vi var faktisk bare helt enige, da vi gik langs Donau i Januar – at vi ville tilbage med børnene og gerne før end siden. Så da vi kom hjem tog vi en ret hurtig beslutning og bookede flybilletter. Nu er der så også kommet styr på indlogering: nogle sindssygt lækre lejligheder, som vi fandt på airbnb – genialt – og Micky har sørget for at vi har lejet en lille mini-van til hele den store familie, så vi kan køre rundt i landskaberne omkring Budapest og Balatonsøen. Vi har hørt at der skulle være ret smukt.

Hvis I har ferietips til Ungarn, så modtages de med taknemmelighed.

Knus

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.13.23

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.13.03

 

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.11.51

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.14.44

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg beauty-SPAMMER jer, gør jeg...