Jeg beauty-SPAMMER jer, gør jeg…

Jeg kan ikke lade være. Nu får den fuld gas, for jeg er simpelthen SÅ vild med den kjole Lasse Spangenberg har designet til mig til Danish Beauty awards, der løb af stablen i går aftes. Masser af billedspam nederst på siden.

Jeg skulle uddele en pris for årets serie, og jeg glædede mig helt vildt.

 

Min make-up artist (og GUD hvor lyder det snobbet – min makeup artist) Ulla, var forbi og fikse mit ansigt. Jeg kender Ulla fra way-back og det er altid hende, jeg lader lægge min makeup. Og denne gang var hun virkelig kommet på en opgave, for jeg havde dybe pude-furer i hovedet, da jeg havde ligget og sovet forinden. Jeg har været sløj siden torsdag. Og med yderligere en bums på hagen og et uopretteligt hak i tuden, som jeg sikrede mig i onsdags ved at knalde låget fra skraldespanden i hovedet på mig selv, har det været lidt af en opgave hun kom på. Men hun er jo dygtig og professionel, så det ser da ret godt ud, ik!? Jeg følte mig i hvert fald smuk.

IMG_6953

IMG_6959

IMG_6961

Når man skal på rød løber og i øvrigt uddele en pris, så synes jeg at det er den helt rette anledning til at vælge en virkelig elegant kjole. Og Lasse er jo bare “the man for the job”. Og hvor mange andre måske vil give den lidt ekstra gas med farver, flæser og røde læber – så har jeg i denne omgang valgt at gå den modsatte vej. Jeg har valgt noget fuldstændigt enkelt. Sort. Chiffon. Silke. Blonde. Og lidt glimmer. – Jeg har valgt at der skulle helt skarpe kanter på kjolen langs halsen og ærmekanten, og så er den lange slids i midten med til at tage kjolen fra klassisk-kedelig til klassisk-fræk. Ikke?! Det synes jeg.

IMG_6971

IMG_6970

IMG_6967

Min make-up er også “enkel” for at lade de smukke blå øreringe komme til sin ret. Det var tanken at det blå i mine øjne skulle fremhæves pga. øreringene.

Stiletterne er fra Valentino og mine negle har jeg valgt skal være helt nude-farvede, som skoene, for at holde fokus på kjole og øreringe.

Jeg var mere end klar til at svinge det skørt dér på den røde løber, og jeg håber da, at der er kommet et par gode billeder ud af det 😉

Nyd jeres lørdag aften. – Jeg vil kravle tilbage under dynen, for jeg har været noget nær dødssyg siden i nat, da jeg kom hjem fra awardshowet. ØV!
/AM

IMG_6976

IMG_7004

IMG_7001

IMG_6998

IMG_6995

IMG_6993

IMG_6991

IMG_6986

IMG_6978

 

7 reaktioner

  1. Hold nu op en smuk kjole! Den er da bare helt perfekt til dig!
    Et helt igennem elegant, klassisk og ja lidt sexy look med den slids.

  2. Fantastisk kjole!!!! Og fantastisk makeup, du ser vidunderlig ud :o) Ikke fan af håret, det ser lidt sjovt ud på siderne, men du er gudesmuk uanset :o)

  3. Hold nu op, hvor var du smuk! Wow. Kjolen er virkelig smuk – og den make-up passer perfekt ♥ Hvem der bare havde “sin egen” make-up artist 😉
    Kh. Trine

  4. Alt det de andre skriver! Wauw!
    ….cykler næsten dagligt forbi hans udstillingsruder og drømmer hver gang om sådan en omgang, som du får der. Når det sker, skal det blive lige så vellykket som dit! Av, du er lækker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN