Cheesecake med calvados og bagte blommer

Kage inspiration

Skærmbillede 2017-04-09 kl. 10.59.04Jeg lavede da lige en lille lagkage her fredag aften…, som man jo gør! En bryllupskage faktisk. Og jeg synes I skulle se den. Kunne I tænke jer en opskrift på denne her “Klassiske jordbærlagkage” – inspireret af jordbærtærter?

Skærmbillede 2017-04-09 kl. 10.58.55

Skærmbillede 2017-04-09 kl. 10.59.12

6 kommentarer

 • Ida

  Åh! Jordbærtærter er mine yndlingskager! Hit med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ja tak. MEGET gerne ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Ja tak – den ser mega lækker ud og jeg er vild med jordbærtærter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meget gerne! Jeg skal selv lave vores bryllupskage til august, så alle fifs og tricks er kærkomne 🙂
  Det kunne også være fedt med et indlæg om, hvilke kager der kan fryses og i hvor god tid man kan tilberede ting. Jeg skal nemlig også selv stå for dessertbordet, som jeg skal lave alle kagerne til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ja tak. Det lyder laekkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mmm, den ser vildt lækker ud – ja tak meget gerne en opskrift. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med calvados og bagte blommer