"How to video" på Pinsekagen

Et lille tip

Skærmbillede 2017-04-02 kl. 18.56.00Brug dine krydderurter som bordpynt. Det ser fint ud og det sparer dig vel på en måde også penge. Så slipper du jo for at investere i både blomster og krydderurter 🙂 Win win!

Det var såmænd lige dagens tip.

Jeg beklager det sparsomme indhold her på bloggen… men men men… Jeg har lidt travlt i denne uge – der skal tages billeder til min kommende konfektbog. Følg med på instastory i den næste uge, så kan I få lov at se mig over skulderen 🙂

Skærmbillede 2017-04-02 kl. 18.59.01

2 kommentarer

 • Lene Kristine

  Ja det er da et super tip, men jeg kan heller ikke holde liv i dem, du må komme med nogle fif til hvordan de holder sig i live 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hvis bare jeg kunne holde liv i de satans krydderurter længe nok, vil jeg prøve dit tip. Haha.
  Måske du har et tip til genoplivning af krydderurter i potter?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"How to video" på Pinsekagen