Mit “moment” med Rasmus Brohave!

FullSizeRender

Altså, ladies… han er jo 19 år gammel – så man må godt! Synes han er sød, that is 😉

Ikke fordi han sådan rigtig er min type – lidt for ung, lidt for lille, lidt for youtube generation (I forstår hvad jeg mener)…Og så har jeg jo også en lækkerbidsken af en kæreste herhjemme – meeeen, sød er han nu, ham den 19-årige – og så er jeg vild med hans dejlige gemyt og altid søde og behagelige selskab. Og hvis Medina kan nappe den ene unge fyr efter den anden, – i al offentlighed 🙂 – så kan jeg vel også godt stå ved, at jeg strejfede Rasmus Brohave på nummeren…haha. Jeg er faktisk bare med på moden. At det så drejede sig om, at jeg faktisk bare skulle hjælpe ham med at sætte sin microport (mikrofon) ordentligt fast til optagelserne af Sådanmark i tirsdags – ja det behøver vi vel ikke fokusere alt for meget på.

Men jeg synes I allesammen skal se med i Sådanmark (I kan se mere Sådanmark her) i morgen, lørdag, når jeg interviewer Danmarks vel mest likeable youtuber.  Og i øvrigt Årets Youtuber 2016 – Rasmus Brohave. Jeg håber, at alle jer tørre skinker derude, der mener at youtube kun er for uintelligente mennesker og teenagere kan få et lidt andet perspektiv. Jeg er i hvert fald fan af mange forskellige youtubere – også selvom de er meget yngre end mig. Jeg mener det er ret givende at se og forstå – med egne øjne – hvad det er for en verden der venter mine drenge, lige om hjørnet. Og jeg forarges egentlig ikke. Bare fordi man siger “aaaarhhhj, okay, altså.., it’s like…OMG, og fuck” i hver anden sætning, så betyder det ikke nødvendigvis at man er dum. Det betyder vel egentlig bare, at man er ung. Det er i hvert fald min holdning, take it or leave it.

Vi bliver nødt til at se på verden som den er. Ikke som vi går rundt og drømmer om at den bør være. Og sandheden er, at Youtube er kommet for at blive, og stjerner som den kære Rasmus er større end stor. Vi snakker virkelig stjernestatus på et helt nyt plan – jeg har set det med egne øjne, – og man bærer ikke sådan en vægt på sine skuldre, hvis ikke man er gjort af et ordentligt stof. Just saying.

IMG_0190

IMG_0188

FullSizeRender 2

IMG_0189

FullSizeRender

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN