Pinsekage 2017 (i god tid...)

Single for en aften…

IMG_5513Jeg har været i byen med min veninde. Hun er altid en fest at være sammen med, og jeg kunne ikke komme i tanke om nogen bedre at se Citysingler med. Jeg var inviteret til premieren for en uge siden i Glassalen i Tivoli – og vi glædte os. Ja undskyld, men jeg kunne ikke nå at blogge om det i den forgangne uge – har haft lidt travlt. Vi startede ud med en drink – eller faktisk var det vin – på Nimb og derefter direkte på vaklende stilletter igennem tivolis have over til Glassalen, hvor vi blev underholdt af de fire citysingler på scenen i et par timer.

Jeg var flad af grin – ind i mellem. Naturligvis er det ikke alt, der er sjovt og falder i ens smag, når man går i teatret – men jeg synes virkelig at der var mange sjove pointer og gode grin, som jeg fik med hjem i baggagen.

Så jeg kan meget varmt anbefale jer (primært kvinder – jeg tvivler på at mænd synes det er sjovt?!!) at købe billet til forestillingen. For mig var det en fornøjelse, – jeg kunne relatere til langt det meste og grinte til tårerne trillede.

Og bare lige “on that note” – er jeg vild med at Citysingler sætter fokus på at en Far-krop er pisse fræk 😉 – se den herunder!

IMG_5514

IMG_5517

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinsekage 2017 (i god tid...)