DIY - festlige vafler til sommeris

Jeg overvejer at blive (bare hvis man kunne..)

IMG_6005Måske man bare burde droppe det travle liv derhjemme. Måske man bare burde slå sig ned på en bounty ø og nyde livet i sus og dus – eller hvad man nu siger. Jeg kunne i hvert fald godt bruge en uge, en måned, et år – eller endnu mere her på Mauritius. Her er så smukt. Faktisk et oplagt sted for bryllupsrejsende… just saying! (@Ditte … eller egentlig bare sagt i håb om at min kæreste ser det!)

Men, så meget som jeg godt kunne blive –  så bliver det under alle omstændigheder dejligt at komme hjem til min kæreste og ældste søn igen.

IMG_6004

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - festlige vafler til sommeris