Din sunde fornuft - den bedste kur på markedet!

Nu løftes sløret – lanceringsdag!

_K8A5210

Til fordel for LMS i samarbejde med Jewelry for a good cause 2017

Endelig (e n d e l i g !) kom dagen hvor jeg helt officielt kan få lov at løfte sløret for det smukke smykke, som jeg har designet for en god sag. Jeg har valgt at hele overskuddet skal gå til LMS (Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade) – og det foretagende kan I læse meget mere om her.

Du kan læse mere om min egen spiseforstyrrelse og om baggrunden for samarbejdet med LMS ved at klikke på dette link.

IMG_4917

Jeg har ønsket at designe et armbånd, der er nemt at bære for de fleste. Det er justérbart og passer derfor både en tynd arm såvel som en mere kraftig udgave 🙂 Sådan er vi jo heldigvis forskellige… Det er guldbelagt og i armbåndet sidder der to små sten, én rød og en pink. De er der for at symbolisere mig og min mor (eller dig og din mor?) – men tanken er i hvert fald at de to nuancer er næsten ens, og så alligevel helt forskellige, men at de komplimenterer hinanden – og er to sider af samme sag.

Armbåndet kan forudbestilles allerede nu – lige her – det koster 599,- 
Du forudbestiller nu – levering falder i August!

Grunden til, at jeg har valgt det lille symbol “nu” med de to sten, er, at jeg selv har haft brug for at blive mindet om nu’et – op til flere gange. Særligt da jeg havde det allerværst, var det vigtigt for mig at være tilstede lige NU for bedre at kunne forholde mig til min fortid og se frem til min fremtid. Hvis man ikke er NU, så er man på en måde ingen vegne.

Jeg tror vi er mange her i vores lykkelige og hyggelige lille land, der godt kunne bruge at blive mindet om at være tilstede – her og nu. Derfor har jeg valgt symbolet “nu”, fordi jeg håber at mange vil kunne relatere – også dem, som hverken lider af en spiseforstyrrelse eller har det tæt på livet – men faktisk bare mennesker, i mere bred almindelighed.

Derudover er “nu” smukt, da det kan læses måde oppefra, nedefra, forfra og bagfra og stadig se ud på samme måde. Det er lidt ligesom ying/yang – der er en fin balance i ordet “nu” – også rent grafisk. Jeg tænker at ordet “nu” nærmest fortæller mig, at hvis jeg er tilstede lige NU, så er jeg i balance – uden at det skal blive alt for langhåret. Men som I nok kan læse, – der er faktisk tænkt meget over tingene.

Købt det nu. Her.

Hvad synes I om det?

_MG_3954

GemGem

   

7 kommentarer

 • Annemette Axelsen

  Hvor er det bare et fint og smukt armbånd! Et til mig og et til min datter, der heldigvis kom igennem det helvede som anoreksien er;-(
  Bedste hilsner fra en navnesøster, Annemette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Det er super smukt! Synes rigtig godt om enkeltheden, baggrunden for det og påmindelsen om at være tilstede NU! Det er vi jo generelt alt for lidt, fordi vores verden nu til dags er alt for fortravlet.
  ❤❤❤
  KH Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fantastisk! Jeg er simpelthen så vild med det. Tanken bag de 2 sten er virkelig rørende. Min mor blev syg af bulimi kort til efter min fødsel, og døjer stadig i perioder. Jeg blev selv som 15 årig ramt af anoreksi, og var utrolig utrolig syg i en lang periode. Jeg er dog (næsten) på den anden side idag. Jeg bestiller 2 armbånd! 1 for at minde mig om hvor sej jeg selv var. Og et for at minde min mor på at hun fortsat skal kæmpe. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Kære Julie – din historie rør mig. Hvor er det sejt, at du vil købe et til jer hver, og forhåbentlig vil det hjælpe jer til at huske på at være tilstede, sammen, lige NU – hvor det gælder. Knus herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg synes udseendet og tanken bag armbåndet er utrolig smuk og godt tænkt. Jeg har selv lidt af svær anoreksi i 4 1/2 år, og er nu så tæt på at være helt rask. Og hvor er det vigtigt at leve i nuet, det er noget jeg øver mig meget på.
  Jeg skal helt sikkert have bestilt det armbånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din sunde fornuft - den bedste kur på markedet!