Det kan jo ske for selv den bedste...

Lær at smøre knivskarpt op

Skærmbillede 2017-03-08 kl. 20.01.32Vil du gerne lære hvordan man smører en kage knivskarpt op? (Ja da!)

Så se med i vores nyeste video på Kagemagi-kanalen.

Nu ruller en ny sæson af Kagemagi nemlig over skærmen. De næste fire onsdage kl. 15.00 inspirerer dig til at kreere dine egne festkager og desserter til forårets mange fester – dåb, komfirmation, bryllup, fødselsdag eller bare sammenkomsten i det gode vejr. Alle opskrifter er baseret på elementer fra vores bog KAGEMAGI, som fra idag og 4 uger frem kan købes til KUN 200,- kr. inkl. forsendelse og en sød hilsen fra os! For at opnå tilbuddet skal man blot indtaste rabatkoden KAGE200 i feltet discount ved udtjekning i min webshop. Følg linket her. Rabatkoden er allerede aktiv og kører frem til 5. april 2017.

Vores bog er nemlig ikke kun 40 suværene opskrifter, men og en bog fyldt med elementer der er tilpasset sådan, at de kan kombineres på kryds og tværs, og det vil vi illustrere igennem denne sæson på vores youtube kanal.


Feminin festlagkage med kokosbunde, kirsebær og hindbær
Til ca. 12 personer

Kokosbunde (3 stk.) 
Side 107 fra bogen

Portvinskirsebær kompot
Side 142 fra bogen

Hindbærmousse
Side 224 fra bogen – lav dobbelt portion

Kokosfrosting
Side 107 – Reduceret kokosmælk
Side 108 – frosting

Iøvrigt
2 spsk kokosmel
1 tsk hindbærstøv
lidt kokosflager
5-10 friske hindbær
spiselige blomster

Opbygning: Lav bundene som beskrevet i opskriften, portvinskirsebær laves som beskrevet i opskriften. Smør portvinskirsebær ud over den nederste bund. Lav dobbelt portion af hindbærmoussen. Fordel halvdelen af moussen udover bunden med portvinskirsebær og placer en bund mere – dryp evt med lidt portvin – og fordel resten af moussen herpå. Afslut med den sidste bund og giv den et let pres, så kagen samles. Stil kagen på frost (føl fremgangsmåden som på side 107/108). Lav frostning som beskrevet i bogen og smør kagen op.

Bland kokosmel og hindbærstøv, og drys på kagen (brug billedet som inspiration), pynt af med kokosflager, hindbær og friske blomster.

Velbekomme.

2 kommentarer

 • Sarah

  Hej Annemette!
  Har siddet og kigget dine fine kager igennem, her på bloggen og diverse videoer på youtube, da jeg selv er startet på projekt “fondant kager”, og sikke flotte dine er! En super fed inspiration. Mange tak!
  Jeg kan se, at du er super behjælpelig med diverse råd, så jeg håber du kan hjælpe mig også 😛
  Jeg skal have lavet en kage, hvor jeg på siderne gerne vil lave New York Skyline, men det kræver en lidt høj kage. Jeg har prøvet at google mig frem til, hvor højt man kan få det der kagebånd/plast, og det højeste jeg har fundet er 10 cm. Er det på nogen måde muligt at det kan sættes sammen, så det kan blive højere? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Letten

  SKAL afprøves snarest.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan jo ske for selv den bedste...