Model for en dag

Mit hjem i billeder

IMG_4954Jeg kan rigtigt godt lide at indrette, flytte rundt på tingene, hamre søm i væggen, male væggen(-e), bygge møbler, gå i IKEA – og alt det som andre kreative arkitekt-kvinder også kan lide. På det punkt er jeg nok ret standard.

Lige for tiden ser mit hjem sådan her ud.

voss04

voss03

voss01

Billederne herover er taget af fotograf Frederikke Heiberg – for Berlingske bolig. (der er tilføjet lidt siden – f.eks. en kravlegård…)

IMG_4955

IMG_4956

IMG_4958

IMG_4960

Jeg synes det faktisk er enormt vigtigt at drengenes fine hjemmelavede sager får en fin plads – og derfor har jeg inddraget den ene vindueskarm i køkkenet til formålet. OG hæng RAMN-rammer op i køkkenet til deres tegninger. Så ser det fint ud.

Men jeg går lidt og overvejer om der skal ske noget. Måske skal der males en væg. Jeg tænker mørk grå – eller blå – eller douche grøn. Hvad synes I?

Og så vil jeg gerne finde en eller anden rigtig fed løsning på et sted hvor drengene og Micky kan have deres (mærkelige) superhelte samle-figurer, som du ikke kan leve uden – og som absolut SKAL stå i stuen – stående. Hvad gør man. Køber man en hylde. En sættekasse? Eller bør jeg måske finde et pænt vitrineskab og så give dem i en hylde deri?

Vi skal også have nyt spisebord. Det er faktisk øverst på listen over ting, der trænger udskiftning. Hvor finder man et rigtigt fedt spisebord? Jeg er ikke til skibsplanker og det look – det er set lidt for meget, synes jeg.

IMG_4964

voss02

voss06

voss07

(De tre billeder herover er taget af Frederikke Heiberg for Berlingske Bolig.)

 

3 kommentarer

 • Louise

  Så fint hjem I har. Må jeg spørge hvor det fine skrivebord er fra? Bedste hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Kære Louise, ja det kan du tro – og TAK. Det er fra HAY. Jeg tror det kostede ca 3000 kr. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er et dejligt hjem I har jer.
  Jeg synes at en sættekasse lyder som en god idé til superheltedimser. Aner ikke hvad der er og hvor store de er…
  Ellers måske et lille væghængt vitrineskab så Lucca ikke kan få fat i dem.
  Overvej lige et VIPP spisebord. De er så flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Model for en dag