Lad os tale om bryster...

Så nemt kan det gøres

IMG_4729Ferdinand elsker sit sæt tøj fra Pop Up Shop med tigermotiv. Han løber rundt her i stuen og leger sabeltiger, hver gang han har det på – så sødt altså. Men han er også en krudtugle, der skyder i vejret som var han ukrudt – så desværre var han vokset ud at sættet allerede 4 måneder efter jeg havde købt det til ham. Så i de sidste par måneder har han været tvunget til at gå med lidt for baggy buser (trukket halvt ned over numsen) og ærmer, som blev trukket op over albuerne, for at det ikke skulle se helt dumt ud. Nu gik den ikke længere… Så nu har jeg lige klippet ben og ærmer af sættet og givet det et hurtigt make-over. Nu kommer foråret jo.

Fint, synes jeg. Blot lidt inspiration til alle jer derude med drenge og piger, der vokser ud af deres (dyre) tøj før tid. Så nemt kan det gøres. Det tog mig vel 15 min. Vupti, så er der tigertøj på ny.

God dag!

IMG_4727

IMG_4800

IMG_4801

IMG_4802

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os tale om bryster...