Man er vel fan... Ik?

I kan godt begynde at glæde jer… (plus rabatkode)

Skærmbillede 2017-02-23 kl. 22.01.11I den forgangne uge har jeg været i køkkenet sammen med Ditte, og vi har langt om længe fået optaget en ny udgave af Kagemagi til jer, som er en lille serie på 4 afsnit, der bliver vist på vores YouTube kanal i løbet af marts måned. Hvis alt ellers går smooth, så bliver første program uploadet onsdag d 8. marts kl 15…

Fremover vil de blive sådan, at vi laver små serier til jer, hvor vi fokuserer på en særlig ting, stil, koncept, emne eller lign. I denne omgang har vores overordnede tema været forårets fester.

Så der kommer en video om en feminin festlagkage, der kommer portionsanrettede moussedesserter, der kommer magiske portionstærter og sidst med ikke mindst – så kommer der den fineste marengskage med masser af flødeskum og bær. Alle videoerne er jo optaget, så jeg tør godt sige, at det bliver lækkert. Det betyder også at alle kagerne allerede er spist, og derfor tør jeg også roligt sige, at det kommer til at smage godt!

Der er en lille ændring i vores programmer denne gang, hvilket betyder, at vi som udgangspunkt ikke deler alle opskrifterne gratis. Vi deler én af opskrifterne, men jeg siger ikke hvilken endnu…haha. Derimod, så bruger vi opskrifter fra vores bog, Kagemagi, som vi i øvrigt kører tilbud på i hele perioden mens udsendelserne uploades i marts. Tilbuddet betyder, at man kan få Kagemagi hjem til sin dør for kun 200 kr (inkl. forsendelse og masser af kagekærlighed). For at opnå tilbuddet skal man blot indtaste rabatkoden KAGE200 i feltet discount ved udtjekning i min webshop. Følg linket her. Rabatkoden er allerede aktiv og kører frem til 5. april 2017.

Vi har haft det så sjovt. Lige nu er vi i fuld gang med redigeringsarbejdet, og det er en kæmpe mundfuld. Hold nu op hvor vi to tøser knævrer løs så snart der er kamera på… 😉

Men først, her får I lige et par billeder… er det ikke fint?

IMG_4809

IMG_4860

IMG_4868

Skærmbillede 2017-02-23 kl. 22.01.36

 

3 kommentarer

 • Camilla juul

  Hej Annemette
  Jeg prøvede at bestille bogen nu her, men den skriver at rabatkoden ikke er aktiv? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Okay – det forstår jeg ikke – den er lige oprettet påny, så prøv lige igen;) Tusind tak for info. KNUS Annemette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej igen.
   Det virker. Jeg tror klogeåge her havde skrevet KAGE20 første gang. Haha, nu er den bestilt og glæder mig til at modtage den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man er vel fan... Ik?