Den eneste rigtige måde at spise fastelavnsboller på...

Min dreng løb med sejren…(stolt mor!)

IMG_4784Stolt mor – det må jeg godt være ikke? – når mit barn vandt både kattedronning OG kattekonge titlen. (Ja, altså mor her er jo konkurrencemenneske, så min begejstring var stor!)

Men hvad der var endnu bedre var, at Ferdinand (ovennævnte sejersherre) var så sød at give sin kattedronningkrone væk til Julies dreng, Casper, fordi han jo havde været en sand hjælper og helt klart medvirkende til at Ferdinand kunne svinge battet og slå hul på (pap-)tønden i et ordentligt brag. Åh, de børn. De er så søde.

IMG_4783

Ikke at forglemme, at intet vist kunne overgå Ferdinands stolthed, som var malet all over his face – det var også meget velfortjent. 🙂

Men, ja – det var en rigtig hyggelig dag vi havde med Blogly-holdet, da der blev afholdt fastelavnsfest i Hamleys. Og jeg er sikker på, at I allerede har set tusindvis af lækre billeder fra dagen ovre på bloggen hos de andre tøser – men I skal da ikke snydes for mine billeder. Vel?

Jeg var blevet kontaktet af Mascha om ikke jeg ville medbringe fastelavnsboller – men jeg kunne desværre ikke nå det. Jeg var i fuld gang i flere dage op til vores lille fest med at bage til noget helt andet – så jeg kunne ikke klemme mere bagværk ind i kalenderen. Men det var heldigt at Ditte havde medbragt den smukkeste lagkage. Tak for det, søde 🙂

IMG_4746

Drengene var klædt ud som DJ Guldsmed (Gulddrengs DJ – til de interesserede) og Karate Kid. Og de var SÅ stolte. Faktisk også lidt sejt, for jeg havde fået en guldmaske med hjem fra Zulu awards, som blev delt ud da Gulddreng optrådte – og I kan vel nok regne ud hvordan den lige tog kegler hos en 8-årig knægt, ik? Og karate-outfittet er et gammelt sæt, som min mor har syet for år og dag siden til min storebror en gang i 80-erne. Og nu er det altså Ferdinand der er blevet karate-interesseret lige pludselig. (I kan tro at Mormor er stolt!)

IMG_4730

Jeg kørte pippi-stilen (ligesom Hollie Nolia) – synes det var lidt sødt uden at være egentlig udklædt.

IMG_4759

Jeg ønsker jer alle en god fastelavn – hvis I stadig har den tilgode.

IMG_4778

IMG_4776

IMG_4772

Der blev slået katten af tønden

IMG_4781

Sejrsherren(-e)

IMG_4744

IMG_4768

IMG_4764

Masser af kage, slik og fastelavnsboller (ok, det var måske ikke den “sundeste” fastelavnsfest jeg nogensinde har været med til… men det var godt!)

IMG_4792

IMG_4791

IMG_4799

IMG_4798

Glade børn…

Jeg var “heldig” at Luca var syg, så han var hjemme hos sin far – så jeg skulle “kun” holde styr på to børn. Men så var det egentlig meget skønt at Ditte havde lille Albert med.

IMG_4751

IMG_4749

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den eneste rigtige måde at spise fastelavnsboller på...