God idé til vinterferien

Jeg havde nogle papæsker fra de helt vildt fine RAM’N rammer, som jeg har hængende i hele hytten. Æskerne har jeg ikke kunne nænne at smide ud, for de er faktisk ret flotte i sig selv. Men ærligt, jeg skulle jo ikke bruge dem til noget. Og hvad gør man så – bliver kreativ, ik?

Så her får I lige et godt fif til noget sjovt at lave med ungerne i vinterferien. Mal på æsker – eller noget andet. Bare mal. Jeg er også typen, der sagtens kan finde på at hænge lange baner af papir (man kan købe i IKEA) op på rækværket og så bare lade drengene male løs. Som ét stort og laaaaangt lærred. Men det er så fedt at se dem udfolde sig.

Og det eneste, der skal til, et er plastikunderlag (poser er geniale at tape fast på bordet) masser af malingtuber, – og må jeg sige, dem fra søstrene grene er super – pensler og en æske. Så er ungerne i gang. Drengene havde det så hyggeligt – ja, bortset lige for den yngste deltager af familien, men han hyggede med i stolen ved siden af. Der gik flere timer med at have det sjovt.

De her billeder er fra siste uge hvor vi havde gang i det helt store maleværksted i stuen. Men i denne uge vil jeg tage drengene med på stranden og samle sten – så gentager vi succesen.

Nu skal vi bare finde ud af hvilken bedsteforælder, der skal have en æske i gave… drengene har svært ved at beslutte sig, så måske må de male nogle flere, så der er til hele banden 😉

IMG_2794

IMG_2796

IMG_2797

IMG_2807

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN