Derfor er Mette fantastisk i Sådanmark

Jeg havde blandt andre besøg af Mette Holm i tirsdags, da vi optog udsendelser til Sådanmark, som bliver sendt de næste tre dage.

Mette er Psykolog – og noget så fantastisk. Hun sender simpelthen en mail ud – hver morgen – med et selvkærlighedsboost til…hold nu fast…52.000 personer (primært kvinder). Kom selv med på listen her. Hendes selvkærligheds-boosts er virkeligt smukke formuleringer og nærmest lidt digt-agtige tekster, der giver dig et sandt boost. Det er tekster, der opfordrer dig til at være oppe og ikke nede. Som minder sig om hvordan du ser på verden igennem positive “briller”. Jeg blev så inspireret af at være sammen med hende, så det er ikke sidste gang, at jeg stifter bekendtskab med Mette.

Jeg synes faktisk at det var dejligt befriende, at hun “ligner” sådan en som jeg selv. Jeg har gået ved flere psykologer, og de er allesammen nogle lidt mindre “dullede” (i positiv forstand) typer, end Mette her – og jeg selv. Og hvor jeg bare elskede at sidde der og interviewe Mette, som sad med fuld krigsmaling, lækkert tøj og samtidig var totalt cool og jordbunden. Man mærker på hende, at hun kan sit professionelle kram og hviler i sin egen person.

Se med i dag, når jeg interviewer Mette i Sådanmark.

TV 2/Fyn: 14.30
TV 2 Lorry: 16.00
TV Midtvest Mokka: 17.20
TV 2 Østjylland: 20.10
TV Øst: 20.25
TV Syd: 20.55
TV 2 Bornholm: 21.00
TV 2 Nord Salto: 21.00

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN