Derfor vil jeg ikke være bagedyst-dommer!

Jeg skylder vist at vise jer hvordan det endte…

IMG_2553

Reklame for Hoppekids 

Okay – jeg skylder jer en opfølgning. For jeg havde egentlig lovet (og lidt glemt alt om det) at jeg ville vise billeder fra drengenes værelse, så snart de havde fået deres svanemærkede køjeseng fra Hoppekids. Dén som jeg havde bestilt til levering i december – men som jeg – n a t u r l i g v i s – først kunne finde tid til at samle på den anden side af nytår. Så kan I jo selv regne ud hvor flot alle de kasser har stået og dekoreret i vores stue henover julen. Og det er faktisk nogle temmelig store kasser som sådan en seng leveres i…hah. (Flot, AM!)

Skærmbillede 2017-01-19 kl. 21.51.54

Se også før/efter billeder af drengenes værelse (dog inden jeg fik den ny seng)

Selvom jeg er en ret habil håndværker – man skal ikke sådan lige kimse af mine evner ved en boremaskine… – så sprang manden i huset naturligvis til da sengen skulle samles. Så tak, min skat! Flot arbejde. Jeg fik allernådigst lov til at skrue et par skruer i til allersidst, fordi jeg simpelthen ikke kunne holde mig væk. Jeg synes faktisk at det er totalt sjovt at samle møbler – og gerne efter nogle vildt svære anvisninger – sådan rigtig tetris-agtigt. Men altså, anvisningerne hertil var egentlig ikke svære. Sådan da.

Skærmbillede 2017-01-19 kl. 21.54.00

Skærmbillede 2017-01-19 kl. 21.53.53

Sagens natur er bare sådan, at når jeg beslutter mig for at gøre noget – så gør jeg det – fuldt ud. Så selvom deres værelse egentlig var helt færdigt (og kun manglede sengen) så kunne jeg ikke dy mig, så det er endt ud med at begge drenge har fået både lyskæder, puder, et par nye bamser og den svanemærkede seng – med ekstra skuffer under sengen. Det er bare bedre og pænere end de plastik bed-rollers de havde fra Ikea. Så nu har de bare at sove godt om natten. Og inden I spørger – lyskæderne er fra hhv. fakta (yes!) og tiger-butikken mens puderne, som sengen, er fra Hoppekids.

Og hov da da – det lille patchwork tæppe, dét har jeg lavet dengang jeg ventede Ferdinand. Gammelt sengetøj fra genbrugsbutikker er helt perfekt til formålet, så hvis du også går og drømmer om at lave fedt patchwork var det måske et tip 😉

IMG_2548

Om man så går op i at sengen – eller bare børnemøbler for den sags skyld – er svanemærkede, ja det er jo ens egen sag. Men jeg tror rigtig meget på at vi alle bærer i ansvar i hverdagens små beslutninger, som derfor vil udmønte sig i en bedre verden på det helt store plan. Og når valget står mellem en svanemærket seng og én, der ikke er det – så er valget for mig ret nemt.

IMG_2546

IMG_2555

IMG_2550

IMG_2557

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor vil jeg ikke være bagedyst-dommer!