Sådan laver du kransekage...

Min julegave-rejse går til…

skaermbillede-2016-12-26-kl-10-42-03Jeg har fået en rejse i julegave. Og det var bare den allersødeste måde, at gaven blev overleveret på. Micky havde pakket en stribe af konvolutter ind (ja, I know – konvolutter!!! hmpf – hvem fanden giver konvolutter til den de elsker…) nej men, back on track – for det var faktisk ret sødt. I hver konvolut var der små ledetråde, så jeg skulle gætte hvor rejsen går til. Så i den ene konvolut var der billeder af det hotel vi skal bo på – den anden var der billeder af et termisk bad – den tredje var der billeder af byen – den fjerde var der billeder af den michelin-restaurant, hvor han har booket bord (mmm…mmm…mmmhh!) etc. Og ved I hvad, jeg kunne faktisk ikke gætte det. Jeg kunne ikke lige kende billederne og jeg var ikke klar over, at den by faktisk er kendt for sine termiske bade.

Jeg glæder mig heeeeelt vildt – det ser SÅ fedt ud. Og vi skal afsted uden børn, hvilket er lidt vildt. Så der skal lige arrangeres børnepasning af Luca og de to store er hos deres far. Ej, hvor bliver det fedt. 5 dage bare til os!

Hvor tror I, at vi skal hen?

Lad mig give jer et par billeder som ledetråde. (Og så vil jeg møg-gerne lige have alle de gode rejsetips, fra alle jer, der selv har været der. Marianne, har du måske nogle gode fifs?)

skaermbillede-2016-12-26-kl-10-41-17

skaermbillede-2016-12-26-kl-10-41-37

skaermbillede-2016-12-26-kl-10-42-17

skaermbillede-2016-12-26-kl-10-42-53

Vi skal til Budapest! Wuhuu… Jeg glæder mig til at vise jer billeder derfra.

Har I selv fået nogle gode julegaver?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du kransekage...