Tårevædet farvel til familieminder

Bryllupsmesse – here I come!

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.59.59Jeg skal på bryllupsmesse – igen – og denne gang er det ikke en dyt anderledes end sidste år. Jeg går stadig i drømmer om, at min kæreste får ondt i knæet, jeg vil stadig gå og kigge laaaangt og længselsfuldt efter smukke kjoler og jeg er stadig jaloux på alle de gifteklare brudepar, der luller rundt for øjnene af mig i bryllups-drømmeland.

Men, jeg glæder mig! Jeg glæder mig maks, for der er super god stemning på bryllupsmesserne. Sådan må det jo bare være. Det er et sted, hvor der er fokus på kærlighed og glæde, og intet er for stort til at man kan drømme det! I LOVE IT! (som Ole Henriksen ville sige det)…

Ditte skal også med mig. Så kan vi drømme i fællesskab. Og Ditte, i modsætning til mig, skal rent faktisk giftes i 2017, så mon ikke vi kan bruge lidt ekstra tid på at kigge på udstyr, brudekjoler, bordpynt, invitationer, kager etc. på hendes vegne?! Ditte og jeg tager afsted samme med det simple formål at inspirere alle kommende brudepar til deres bryllupskage. Ikke med henblik på, at vi selv skal bage kagerne – nej mere med fokus på at rådgive og vejlede i, hvordan man selv laver en fin kage (eller hvordan Moster Hanne kan lave en vellykket kage 😉 ). Vi holder et par foredrag på scenen og vi sælger naturligvis også vore Bestseller af en bagebog “Kagemagi” på messen – til særlig messepris.

Vil du også med på bryllupsmesse? Så kan du her – via linket – finde billetter og meget mere info.

bruden-2017-low gommen-2017-low

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tårevædet farvel til familieminder