Flødeboller med julekrydderier og hvid chokolade

Jeg overvandt min frygt

skaermbillede-2016-12-23-kl-10-29-32Jeg er slet ikke en vandhund. På trods af at jeg har boet i Australien og været god til både at surfe og svømme – så er det bare slet ikke det samme som herhjemme hvor vandet er koldt og fyldt med tang, vandmænd og fisk. (I Australien er der jo kun hajer 😉 )

Og selvom jeg har lidt en angst for de danske farvande – særligt når der er bølger – så har vinterbadning altid fascineret mig. Jeg har dog ALDRIG prøvet at dyppe min krop i iskoldt hav, men jeg har haft lyst til det mange gange. Og da jeg var i Ystad med min veninde i weekenden, så tog jeg tyren ved hornene – eller så tog jeg springet, eller hvad man nu siger. Jeg gik i hvert fald i vandet – meget spring var der nu ikke over det.

skaermbillede-2016-12-23-kl-10-32-20

Og hold nu op, hvor var det fedt. Fremover så er jeg vinterbader. Jeg vil i hvert fald gøre det til en tradition, at mindst én gang om året, så skal jeg i det iskolde vand til vinter. Men faktisk kunne jeg rigtig godt tænke mig, at det blev en mere fast vane – måske en gang om ugen. Nu må vi se.

skaermbillede-2016-12-23-kl-10-31-06

Jeg kan dog på det allervarmeste (eller det iskoldeste) anbefale, at du prøver det. Det er mega fedt. Det er virkelig også den vildeste mentale styrkeøvelse. Det dér med, at overbevise sig selv om, at nu gør man det bare. Bare bliv ved med at gå ned i vandet selvom alt i din krop fortæller dig, at det er ubehageligt og koldt. Og så viser det sig jo, at det slet ikke er ubehageligt – nej det er helt fantastisk..

skaermbillede-2016-12-23-kl-10-31-40

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeboller med julekrydderier og hvid chokolade