Hjælp mig til selvhjælp!!!

Mød “familien Rudolph”

skaermbillede-2016-12-17-kl-13-02-24Jeg har været til det hyggeligste af hyggelige arrangementer her i december. Jeg var onsdag aften en smut forbi Medusa Copenhagen på Frederiksberg sammen med Marie, fordi vi var inviteret til et særligt lille eksklusivt arrangement, hvor man kunne komme og male sin egen Rudolph. Faktisk en hel lille Rudolph familie.

Forinden havde jeg modtaget en sms om, at man var velkommen til at medbringe sit eget glimmer og pyntegrej, – så jeg havde da været en smut i mine gemmer og fundet min helt store krea-kasse frem. At jeg så var den eneste, der havde valgt selv at medbringe pynt, var måske lidt pinligt. Men jeg har altså masser af glimmer i mine gemmer – og det passede jo perfekt til projektet.

Rie, der er ejer af butikken, havde sat en helt masse maling frem og havde sågar arrangeret en lille glimmer-bar, som hun så sødt kaldte det. I LOVED IT! En glimmer-bar (!!!)

Og nu var der jo lagt en lille rudolph familie frem til os hver, som bestod af Rudolph, Rolphine og en baby-Rudolph… Far, Mor og babyboy. Og det passer jo perfekt som repræsentation af mine lille familie, så som I nok kan se, har jeg forsøgt at male figurerne, så de matcher os herhjemme. Ergo; en Micky (læs Mickey-Mouse) Rudolph, en Glimmer-rød Rolphine og en lille baby-Rudolph, som er en blanding af de to.

Kan I se det? Er det ikke søde? Nu står de derhjemme i vindueskarmen og pynter så fint.

(Marie lavede denne version – herunder – i de sødeste pastelfarver – jeg er vild med dem!)

img_1970

img_1966

img_1964

img_1962

img_1960

img_1953

img_1951

img_1949

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig til selvhjælp!!!