Stollen - tysk julebrød

Lyver jeg?

skaermbillede-2016-12-07-kl-22-25-40Jeg kan godt finde på at fortælle en hvid løgn – ala: “Ja da, lille skat, jeg så julemanden i sin kane suse henover nattehimlen i går aftes”- altså små ligegyldige løgne, som ikke gør nogen fortræd.

Men jeg blev for få dage siden spurgt af en ven, om jeg fortæller sandheden her på bloggen. Han skrev en privatbesked til mig via instagram for at høre, om et produkt, som jeg havde anbefalet her på bloggen, nu rent faktisk også var så godt, som jeg skrev?

Og til det kan jeg bare sige – jeg lyver ikke! Jeg siger ofte nej tak til samarbejder omkring sponsorerede indlæg. Nej, fordi jeg enten ikke bryder mig om produktet, fordi det slet ikke passer til mig eller fordi jeg er i tvivl om produktets kvalitet. Jeg tror ganske enkelt ikke på, at man som blogger får noget som helst ud af at “udvande” sin credibility ved at skrive om produkter, men alligevel ikke tror på.

Så når jeg anbefaler noget kan I være helt rolige, – jeg mener hvad jeg skriver, og jeg står ved det.

Så’ det sagt. God dag derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stollen - tysk julebrød