Lyver jeg?

Det tangerer ekstrem dumhed

img_1913Det er ikke mere end 3 uger siden, at jeg brændte min venstre hånd, ved at hælde skoldhed mælk ud over hånden. Og nu har jeg så gjort det igen. På baggrund af noget andet mælk – jeg har nemlig haft gang i risengrøden, da jeg skal servere risalamande i morgen mellem 13-16 i Magasin.

Ja, man skulle jo tro, at jeg var blevet klogere – men åbenbart ikke. Jeg er stadigvæk den mest fummelfingrede og klodsede person jeg kender. Hmmmpf!

Men altså, mit råd til jer: Lad være med at tage fat om en gryde, der kommer lige ud af ovnen. Også selvom grydens “ører” umiddelbart signalerer: “we’re safe”…så lad dig ikke narre. En gryde, der har været i ovnen på 130 grader er varm over det hele!

Hvis nogen undrer sig over hvordan det hænger sammen – så er det fordi jeg altid laver risengrød i en gryde, og sætter den i ovnen, hvor den “bager” færdig 🙂

Av for pokker, siger jeg bare.

img_1909

img_1910

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyver jeg?