Den fineste gave jeg nogensinde har givet min dreng...

Deltagerne i mit nye bageprogram…

skaermbillede-2016-11-18-kl-23-11-02Nu er det på tide, at jeg får præsenteret mine deltagere i testpanelet til min nye bageserie “Annemettes bageskole”, der bliver sendt på min YouTube kanal fra på onsdag – d. 23. oktober kl 16 – og de efterfølgende 6 onsdage. Programserien laves i samarbejde med Bilka og Splay. Og I kan tro, at jeg glæder mig til at vise jer, hvor fint det er blevet.

Hvad er testpanelet?
Det er 30 udvalgte danskere, der har bundet sig til at være ambassadører for programserien. Jeg vil referere til dem når jeg skriver blogposts og deler opskrifter. Og jeg vil dele deres billeder og historier med jer omkring deres resultater med bagningen.

Jeg har oprettet en Facebookgruppe for mine deltagere i Annemettes Bageskole – men den er offentlig, så I er allesammen velkommen til at gå ind og se med!

Find Facebooksiden her. 

Husk at du også kan følge med under #annemettesbageskole, hvor du vil kunne se resultatet af deres anstrengelser i køkkenerne.

Her er de:

skaermbillede-2016-11-08-kl-22-59-59Sara Lading, 21 år
fra en lille landsby nær Hobro, Hvilsom.

“Jeg ELSKER at bage – at bage er som terapi for mig. Jeg er amatørbager, men jeg nyder både at pynte og lave kagerne – og de lykkedes som regel rigtig godt…” 

 


skaermbillede-2016-11-08-kl-23-03-19

Tanja Rud Petersen, 28 år
fra Ringsted.

“Jeg er 28 og uddannet slagter 🙂 jeg er gravid og går derfor hjemme frem til januar hvor jeg er sat til at føde. Jeg elsker alt der foregår i et køkken, mad er jeg nok lidt bedre til, men synes bestemt jeg er god til at bage også og finder altid nye opskrifter at lave… jeg er klar til prøve nye ting.”


skaermbillede-2016-11-08-kl-23-06-00

Emilia Bresser, 33 år
fra Gentofte.

“Jeg har bagt i mange år og er rigtig god til det. Men der er jo stadig mange ting som jeg 1. skal blive endnu bedre til og 2. skal lære fra bunden. Men på den anden side er jeg ret ferm med temperering af chokolade, mousser, forskellige smørcremer…etc. Jeg elsker kvalitet, går op i gode råvarer og smagen er for mig helt afgørende.”


skaermbillede-2016-11-08-kl-23-10-55Marie Hejlesen, 31 år
fra Brande.

“Jeg holder ekstremt meget af at bage, udvikle mig og blive bedre. Dette gør jeg ved at eksperimentere med smage og udtryk.”

 


 

skaermbillede-2016-11-08-kl-23-13-43Kathrine Kjær, 26 år
fra Odense M.

“Jeg elsker at bage, og det er noget jeg gør temmelig tit. …jeg holder nu allermest af at lave syndige kager (Det er bare MEGET nemmere, at få dem til at smage himmelsk) 😉 … Jeg elsker også, igennem min Instagram-profil, at inspirere mennesker til at leve sundere og fx lave lidt sundere mad i køkkenet, men samtidig elsker jeg også at inspirere mennesker til at give sig i kast med lækkert bagværk – uanset om det er sundt eller ej. Jeg går nemlig meget op i, at der skal være plads til det hele.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-13-26

Susan og Aylin Kara, hhv. 43 & 8 år.
fra Virum

“Vi laver ikke dine store kreationer men mere det som er til ‘alm brug’ (kan man sige det inden for kageverdenen, smil) forskelligt brød, småkager, diverse sandkager, tærter mv. Vi/jeg er ikke ekspert eller super dygtige, men kan godt lide at bage og da min datter også er ret vild med det, så er det hyggeligt, at det er noget vi kan gøre i fællesskab:-)”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-17-34Christina Rachel Mortensen-Mouyal, 39 år
fra Kgs. Lyngby

“Jeg er selv gået i gang med at bage og har kun bagt kager siden midten af maj i år. Men jeg har et stort ønske om at blive bedre, lære og blive bedre til teknikken m.m. 🙂 … 

Det kan godt være, at mine kager ser fine ud, men jeg synes altid der går noget galt, og jeg ved ikke lige hvad det er, for synes altid jeg følger en opskrift 110%:( Så håber, hvis jeg bliver valgt, at kunne bliver rigtig god til at få kagen lige i øjet :)”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-18-52Anna Ipsen, 20 år
bor hos sine forældre i Vejle

“Jeg elsker at bage og lave mad og synes, det er noget af det hyggeligste, der findes. Det fylder en hel del i min hverdag, så jeg bager flere gange om ugen. Jeg er vokset op i en familie, hvor man altid laver tingene selv,  kager og brød bliver sjældent købt. Hvis der kommer gæster, bliver jeg altid spurgt, om ikke jeg vil lave kagen eller desserten. Desværre er jeg ikke helt så god til finesser, selvom jeg prøver ihærdigt, sidder de aldrig lige i skabet, hvilket irriterer mig, da jeg er noget af en perfektionist. Noget af det håbede jeg måske at kunne lære en lille smule af ved at være en del af testpanelet for dig.” 


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-20-33Karina Møller Sørensen, 44 år
fra Hadsten

“Jeg elsker bare at bage og udfordre mig selv. Elsker at prøve nye teknikker, som giver bagværket lidt WAUW-effekt. Men elsker faktisk lige så meget teknikker, der er super enkle, men alligevel kan få en  kage til at ligne en million.”


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-22-22-19Mette Lyck, 38 år
fra Kgs. Lyngby

“Jeg er dog ret dårlig til at bage og sjældent bliver mit resultat rigtig godt. Vil derfor rigtig gerne ha muligheden for at lære nogle grundlæggende teknikker, så jeg kan forkæle Theo med nogle lækre kager, og ikke mindst øge min selvtillid ved at lære noget nyt.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-24-23Sandra Sonne Andersen, 18 år
fra Lille Skensved

“Jeg har gennem hele livet været meget glad for at bage, og da jeg var mindre bagte jeg altid med min mor. Jeg er i dag på det punkt, hvor jeg ligger og leger med at oprette en blog, til opskrifter og til at vurdere andres opskrifter, hvilket også ville være oplagt i dette tilfælde. Jeg er begyndt selv at lege med opskrifter, og har virkelig stor interesse for dette!”


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-22-27-50Anne-Mette Svensson, 33 år
fra Hedehusene

“Har kun bagt sådan rigtig i snart et år. Men nyder det i fulde drag. Jeg vil så gerne være bedre til teknikker og fif og tænker derfor dette kunne være en oplagt mulighed.”

 


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-22-28-17Katharina da Costa, 31 år
fra Nivå.

“Det hele startede, da jeg flyttede sammen med min brasilianske kæreste for 7 år siden – jeg skulle lave en “rigtig dansk” kage – og fandt en opskrift på Drømmekagen fra Brovst – han blev meget glad for kagen og da jeg til sidst var så træt af at bage den på traditionel vis – begyndte jeg at improvisere og siden hen er den samme basis kage blevet brugt på mange forskellige måder 🙂 Jeg har altid været god til at bage noget som var nemt og smagte godt – men finessen er ikke altid med mig – jeg er så fascineret når jeg ser nogle af jer meget dygtige damer der bare får det hele til at ligne en million og fremstå fint og elegant.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-31-06Mette Berg Olesen, 22 år.
fra Viborg

“Jeg har rigtig godt kunnet lide at bage de seneste par år, men cirka halvdelen af gangene går det temmelig galt. Tærtedejen er for usammenhængende, kagen falder sammen, cookies får ikke den rigtige tekstur. Derudover er jeg en klovn til at få det til at se pænt ud. Så jeg kunne simpelthen godt tænke mig at lære, hvordan man bager ordentligt og få tips og tricks til det, der er svært.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-33-04Frederikke Hasholt Henriksen, 15 år
fra Krarup på Fyn.

“Jeg holder utroligt meget af at bage med min gode veninde, som deler min interesse. Hun holder lige så meget af at bage som jeg. Det ville være super, hvis hun evt. måtte bage sammen med mig en gang imellem, når dine opskrifter skal testes. Jeg har et par års bageerfaring, det er ikke så meget, men jeg gør mig generelt meget umage med det jeg laver. Jeg synes, det er vigtigt at en kage både er sjov at lave, smuk og ikke mindst smager godt.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-34-32Birte Fromberg, 71 år.

“Jeg har deltaget i et Fondant kursus hos Special købmanden – og synes det er spændende at lege med fondant, men kagen under skal også smage godt. Jeg følger den store bagedyst – men er rigtig ærgelig over at konkurrencen er vigtigere end at vise hvordan man gør. Jeg er uddannet bioanalytiker, men er nu pensionist, hvor jeg nyder arbejdet med haven, mine 4 hunde og lidt husligt. Min mand står for madlavningen, mens jeg bager og laver dessert, når vi skal have gæster.”


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-22-35-55Ida, 23 år
fra Rødovre

“Jeg bager gerne et par gange om ugen, og hvis jeg havde tiden så bagte jeg hver eneste dag! Elsker at forsøde hverdagen med kage, især med chokolade! Har netop fået 9 kg valrhona hjem fra tyskland, så nu skal kreativiteten slippes fri. Mit første rigtig store bageprojekt var for 2 år siden, da jeg besluttede mig for at bage min egen bryllupskage til 60 mennesker, og det var et super sjovt projekt. Ellers er det mest mindre kager til venner og familie, og ville rigtig gerne blive bedre til at forfine udtrykket i mine kager da pynten lidt er min svage side.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-37-52Trine Hershøj, 35 år 
fra Albertslund

“Jeg elsker at bage, nogle gange bliver det bare de almindelige koldhævede boller, men har også været ude i at lave dåbskager til begge mine piger med forskellige mousser og hjemmelavet fondant 🙂 Der er helt sikkert plads til forbedring, men man bliver jo bedre, når man øver, ikke :oD Sidste sommer lavede jeg også en guldbryllupskage til mine børns oldeforældre. Jeg bager også relativt ofte “bare fordi”-kage til mit arbejde – bare lige fordi man havde lyst :)”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-39-26Sanne Vinther Kjelde, 24 år
fra Skive

“Jeg har altid været glad for at bage og har ofte også fået ros for min bagning samt kagens udseende. Jeg vil ikke ligefrem kalde mig for mester-bager, men jeg bager af kærlighed – hvilket jeg elsker. Jeg elsker at forsøge mig med nye og spændende opskrifter. Især når det lykkes og jeg bliver overrasket over mine evner. Jeg elsker især den sidste del i en opskrift, hvor man får lov til at pynte kagerne.” 


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-41-03Mie & Clara Kristiansen Veng, hhv. 36 & 8 år
fra Randers NV

“Jeg har i huset en datter som elsker alt ved at kage. Hendes yndlingsprogram er pt “den store bagedyst”, samt “ultras sorte kageshow”. Hun ser bageprogrammerne mange gange og går meget op i udseende og opbygningen af kager.

Når jeg bager hjemme kommer der ofte en kommentar om “det her ville Mette Blomsterberg altså ikke godkende, mor” jeg kan godt lide at bage men kommer fra et hjem hvor der aldrig blev bagt og har derfor ingen fakta om de grundlæggende principper. Men jeg elsker at bage og bager en del.

Derfor tænker jeg at dette her vil være en fantastisk ide, hvor jeg vil invitere min datter med i køkkenet og vi sammen kan blive meget bedre til at bage. Jeg tænker dette som et fælles projekt for hende og mig.”

 


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-43-23Rie, 34 år
fra Køge

“Har altid elsket at bage, og især efter jeg har fået børn har jeg måtte kaste mig ud i større kage projekter fordi de har ønsket sig alt fra Barbie kage til Lynet Mcqueen. Jeg bager altid mine burger boller selv samt tror heller ikke der er mange weekender hvor vi ikke for ny bagte boller. Jeg vil utrolig gerne blive bedre til at kaste mig ud i nogen nye opskrifter og udfordringer – og tænker  at din bageskole kan hjælpe mig med det. Jeg tager nok næste altid den sikker opskrift frem for at prøve noget nyt. Det skal vi ændre på ;-)”


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-22-45-59Simone Basse, 29 år
For nyligt flyttet til Bruxelles

“…med en ny tilværelse i Bruxelles er tiden god, køkkenet er enormt og køkkengrejet, som netop er kommet fra Danmark, så er jeg ovenud klar på udfordringen! Og så er jeg ikke i tvivl om hjemmebag, under din kyndige rådgivning, vil vinde mine nye kollegaer og venners hjerter.

Jeg vil kalde mig selv for en glad og gåpåmodig amatørbager, som glad tager en udfordring på sig. Og meget gerne din udfordring.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-47-51Signe Sofie Bøss Sørensen og Cathrine Odgaard Andersen, 14 år
fra et sted i nærheden af Skive

“Vi er bedsteveninder og kan begge lide at lave mad og bage, men vi vil gerne blive bedre til det. Så det vil derfor være rart at få nogle gode ideer og forklaringer. Vi synes også, det er rigtig rart, at man er to sammen i køkkenet. Det gør det både meget mere hyggeligt og sjovt. Hvis ikke man ved, hvad man skal, kan man altid lige spørge den anden om hjælp.

Vi kan godt lide at bage, fordi det er spændende, sjovt og der er mange forskellige ideer, man kan prøve af. Vi har dog ikke eksperimenteret ret meget med f.eks. fondant, marcipan-overtræk, chokoladetemperering og mousser, men vi håber på, vi vil lære det. Vi har mest bagt pølsehorn, bradepandekager og tærter m.m.

Vi begyndte at bage, fordi vi så mange flotte kager og blev inspireret af det. Men også fordi det er sjovt og spændende at se, hvad der kommer ud af ovnen.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-49-42Lene Bjørn, 65 år
fra Ikast

“I min dagligdag går tiden med motion, læsning, og en del håndarbejde… der er altid er nok at se til. Jeg har bagt en del gennem årene, det er dog mest blevet til brød og så en lagkage til festlige lejligheder.”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-51-31Tine Bonde, 23 år – Pilot
fra Haderselv
Besøg Tines Blog

“Jeg elsker(!) at være værtinde og have gæster på besøg, men jeg bager desværre ikke tingene selv da jeg ikke ved nok om det og altid laver mange fejl. Det tager derfor alt for lang tid for mig ift. min travle og krævende beskæftigelse og ender ofte i gråd, masser af ærgelig tid og lidt mistet stolthed. Jeg vil SÅ gerne gøre alting fint og lækkert men har ikke kunne forenige mig med bagning – Endnu!

Min familie driller mig altid og siger at man jo ikke kan det hele og at “jeg jo kan flyve i stedet” men NØJ hvor ville jeg gerne også være typen der kunne bage en rigtig flot og især virkelig velsmage kage til når vi endelig ses og de skal høre om alt hvad jeg har lavet siden sidst. 

Jeg er max klar på udfordringen og tænker faktisk at en del kvinder med meget travle og krævende uniform-jobs (og med næsten udelukkende mandlige kollegaer), ville kunne relatere til mit ‘vil-stadig-gerne-være-en-god-i-køkkenet-kagebager-kvinde’-problem. 🙂 “


 

 

skaermbillede-2016-11-18-kl-22-54-00Kristine Wraae Andersen, 17 år
fra Vejle
Besøg Kristines Instagram “Stjernekager” her

“Et ord der beskriver mig meget godt er stædig. Jeg vil hele tiden udfordre mig selv og blive bedre. Bagning er mit frirum, min helt store interesse, og noget af det jeg elsker aller mest! At være med i testpanelet ville være en stor ære for mig og gøre mig vanvittigt glad…”


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-56-54Caja Larsen, 49 år
fra Skævinge

“Jeg vil rigtig gerne være med i dit testpanel, da jeg gerne vil være bedre til at bage. Førhen kunne jeg slet ikke bage, men efter at have været på et kursus hos specialbageren blev jeg bidt af at pynte og så må jeg jo lære at bage for at have noget at pynte   Jeg elsker at kaste mig ud i nye udfordringer, så da min datter kom hjem og sagde at vi skulle bage Rundetårn til en fremlægning i skolen måtte vi jo bare i gang  

Jeg har ikke haft så meget tid til at bage førhen, da jeg altid har arbejdet meget, men lige nu går jeg hjemme og venter på at jeg skal starte uddannelse i januar, så det vil være den perfekte tid at lære nogle af dine fif.” 


skaermbillede-2016-11-18-kl-22-58-56 skaermbillede-2016-11-18-kl-22-59-31Karla Marie Grønning höegh & Rosa Kirstine Nevers Krabbenhøft, 12 år 
fra Frederiksberg

“Vi er to piger på 12 og vi ELSKER at bage men vi mangler en masse gode tips tricks.”


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-23-01-53Anne-Mette Niemann, 56 år
fra Strøby Egede, KøgE

“Jeg elsker at bage. Når jeg tænker tilbage, har jeg bagt fra jeg var ganske ung. De første erindringer er, at jeg sidder på mormors køkkenbord og rører æggesnaps, når der skulle bages kræmmerhuse til dessert. Jeg bager næsten alt brød, vi spiser nu. Rugbrød er hjemmebagt på surdej, grovboller og fine boller, kager, cookies, småkager. Ja, næsten alt. Fondant har jeg prøvet kræfter med, men jeg foretrækker et godt marcipanovertræk på en kage frem for fondant, så det er ikke min spidskompetence J. Flødeboller, som du nævner, står på min skal-prøve-liste. Så det kunne passende blive nu, hvos jeg skulle være så heldig at blive udvalgt.”


 

skaermbillede-2016-11-18-kl-23-45-39

Natascha Froulund, 15 år
fra Virum
“Jeg elsker at bage først og fremmest fordi det er det der giver mig glæde. Bagning er noget jeg kan fordybe mig i, jeg kan sidde at læse opskrifter og se videoer om bagning i flere timer uden at kede mig, bagefter kan jeg gå i køkkenet og afprøve de ting af jeg har set en video på eller læst om, og måske opleve succes eller noget man kan arbejde videre på. At bage er ikke noget jeg er tvunget til, jeg gør det af ren lyst  og passion, og det med at have passion for noget gør mig glad.
Jeg vil gerne være en del af dit testpanel for at lære nye ting og teknikker og især blive mere sikker i min kagebagning- det jo altid spændende at lære noget nyt og lære at kende andre med samme passion.” 
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste gave jeg nogensinde har givet min dreng...