Gulerodskage med frosting

Det er jo farligt at have børn… se hvor galt det gik!

fotografi-den-16-11-2016-kl-16-30img_3696
Av av av av for katten da!

Jeg er og bliver altså den mest klodsede person, jeg kender 🙂 Det er utroligt, at jeg ikke bare pakker mig selv ind i bobbelplast fra top til tå – det ville være meget bedre.

Jeg kan jo konkludere, at for mit vedkommende er det åbenbart livsfarligt at have børn i hjemmet, – særligt når de skal have modermælkserstatning midt om natten. For at gøre det kort – jeg endte simpelthen med at hælde kogende modermælksertatning ud over mig selv, efter jeg lige fik givet sutteflasken et lille “kærligt puf” i retning af min venstre hånd… Mælken nærmest smeltede min hud, der på en underlig måde krøllede sig sammen. Det var ret klamt, for at sige det på godt dansk.

Jeg skal nok spare jer for de ulækre billeder – men I kan nok forestiller jer hvordan det så ud…

I starten troede jeg bare at det var harmløst, men efter et par minutter kunne jeg tydeligt mærke og se, at det vist var en del mere alvorligt. Og da jeg fik fat i lægevagten fik jeg besked på promte at holde hånden under rindende koldt vand i 2-4 timer til smerten var forsvundet…

Sådan gik det altså til, at jeg endte med at tilbringe 3 timer i fosterstilling på badeværelsesgulvet, med min venstre hånd stukket ned i en balje med rindende koldt vand fra bruseren natten til i dag. 3 timer er ederfløjteme længe på et hårdt klinkegulv – jeg siger det bare! Her til morgen var min hånd helt hævet op og der var store vabler på størrelse med vindruer…img_3697

Kl 7.30 stod den så på fødselsdagsfejring for min søn, – (præcis hvad jeg havde overskud til…hah! 😉 ), og derefter var det ellers bare afsted til lægen.

Så nu har jeg fået forbinding på, og den skal blive siddende i 10 dage. GREAT! Hvilket jo bare er MEGA fedt eftersom jeg på fredag skal optage tre episoder af min nye programserie “Annemettes Bageskole” i Bilka. Wuhuu, perfect timing.

Så det jeg siger er: PAS NU PÅ JER SELV DERUDE… særligt jer med små børn, der vil have modermælkserstatning midt om natten…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskage med frosting