Er Ditte virkelig 4 gange lækrere end mig...?

Et svanemærket børneværelse…say whaaaat!

img_0775

annonce

Beware… Nu vil jeg simpelthen lige gøre reklame (yes, den er god nok!) for nogle svanemærkede møbler til børneværelset. Fordi de er piv-gode og flotte!

I har måske allerede læst og set, at jeg i efterårsferien lavede mine to stores drenges værelse helt om. Det var noget værre rod forinden og de havde nogle møbler, som jeg slet ikke var/er tilfreds med – jeg venter stadig på en ny seng til dem.

Men sandheden er, at da vi flyttede til lejligheden for lidt over et år siden – så skulle det bare gå hurtigt. Så jeg fik købt nogle kommoder, som jeg efterfølgende fortrød. Det er egentlig helt mærkeligt, og ligner mig ikke. For med min baggrund indenfor design og arkitektur går jeg meget op i funktionalitet og kvalitet, når jeg handler møbler… men men, jeg hopper åbenbart også over hvor gærdet er lavest nogle gange.

Jeg havde set ovre på Maschas blog, at Hollie Nolia havde fået en lækker seng fra Hoppekids. Og jeg kunne også læse mig frem til, at møblerne fra Hoppekids er svanemærkede. Hey, hvad kunne dog passe bedre til mig?! (BONUSINFO: De af jer, der læser med på bloggen, véd måske, at jeg har været med til at tegne Danmarks første svanemærkede byggeri i sin tid – dengang jeg var arkitekt.) I øvrigt er Hoppekids af højeste kvalitet og har opnået nordisk miljømærkning. Så ved at købe Hoppekids møbler sender man også lige miljøet en tanke, – what’s not to like?

Straks fik jeg bestilt både køjeseng, legetøjskister og de her fine reoler med hjul under, hvilke fuldstændigt understøtter min idé med deres værelse – nemlig at der skal være fleksibilitet i indretningen, og at det skal være nemt og sjovt at være barn på de få kvadratmeter, de har til rådighed og i øvrigt skal deles om. Mine unger skal kunne udfolde sig kreativt, derfor er der også blevet sat mere plads af til deres udklædningstøj og til kasser fyldt med krea-dimser og -dutter.

Jeg har forsøgt på billederne at illustrere hvor nemt det er lige at ændre på indretningen, hvis man vil. Og drengene kan sagtens selv skubbe rundt på reolerne og legetøjskisterne, da de kører helt ubesværet rundt på nogle ordentlige hjul.

Så nu kan jeg lade mine børn hygge sig i værelset – med den bedste følelse i maven. Jeg kan faktisk allerede mærke på dem, at de er meget mere glade for at være i værelset, end de var før.

Hoppekids bliver solgt af www.mammashop.dk som er Hoppekids samarbejdspartner. Se her.

img_0761

img_0764

img_0766

img_0771

img_0772

 

img_0777

img_0779

img_0780

 

7 kommentarer

 • […] opfølgning. For jeg havde egentlig lovet (og lidt glemt alt om det) at jeg ville vise billeder fra drengenes værelse, så snart de havde fået deres svanemærkede køjeseng fra Hoppekids. Dén som jeg havde bestilt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  eeej så har de ikke engang varerne på hjemmesiden der linkes til…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   hvilke varer mangler? Jeg kunne jo godt finde det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille-Marie

  Hvor er filtkasserne købt.. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Det var nogle kasser jeg egentlig havde tiltænkt min egen stue – men så passede de lige ind i reolerne. De er fra Ilva. De koster vist nok et par hundrede kroner stykket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Må jeg spørge hvor filtkasserne er fra? God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Ditte virkelig 4 gange lækrere end mig...?