Vi tømte hylderne i Lidl...

Mød mig her på lørdag!

skaermbillede-2016-11-02-kl-17-54-05På lørdag (d. 5. nov 2016) er jeg kagedommer ved et hyggeligt event på Albertslund Bibliotek. Der skal holdes “Den lille bagedyst” – som er totalt oplagt i disse bagedyst-tider. Det foregår fra kl 11-13, og der vil naturligvis være kage til alle, der møder op (håber vi da…man ved jo ikke om biblioteket bliver stormet af kageentusiaster)… nå men, jeg tænker selv at medbringe en god portion af mine allerbedste hjemmebagte småkager – de er “damn good”, må jeg bare lige sige! Jeg glæder mig rigtig meget til at se en masse glade ansigter og ikke mindst til at smage på kage.

Alle er velkomne. Adressen er:

Albertslund Hovedbibliotek
Bibliotekstorvet 2,
2620 Albertslund

Læs mere om eventet her.

Aftenen forinden har jeg et arrangement, som jeg skal til med alle Blogly bloggerne, og der kommer sikkert et glas bobler eller to indenfor vesten (jeg bliver nok nødt til at holde lidt igen) – men det er altså bare helt perfekt med masser af kage at “rejse sig på” lørdag. 😉 Ja, nogle er til chips og burger, når de har tømmermænd – jeg er til flødeskumskager…what can I say?!

Jeg medbringer naturligvis en stak af mine bøger, som man kan købe til favorable priser på dagen.

Vi ses!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tømte hylderne i Lidl...