En "death trap" for lillebror

Før/Efter billeder af børneværelset

skaermbillede-2016-10-23-kl-18-13-28I efterårsferien var jeg helt alene hjemme. Egentlig skulle jeg have været i Japan på business, men det blev altsammen lavet om, så jeg besluttede mig i stedet for at gå i det kreative hjørne.

Drengene (de to store) trængte virkelig til at få shinet deres værelse op. Efter vi flyttede ind for lidt over et år siden, så nåede jeg aldrig rigtig så langt som til deres værelse. Jeg fik hurtigt orden på køkken, stue, soveværelse etc. Men deres værelse “hang lidt bremsen” – hvis man kan sige det sådan. Så nu skulle den have en ordentlig overhaling – mest fordi jeg ligepræcis havde en uge til at nå det, inden de kom “hjem igen” fra deres far, hvor de har været i efterårsferien. Jeg ville nemlig SÅ gerne overraske dem.

Og jeg er jo oprindeligt uddannet fra Kunstakademiets arkitektskole, så jeg har altså en lille kreativ håndværker i maven. Det er i hvert fald mig, der har den største værktøjskasse, her i huset…hah! Jeg elsker at gå og male, bore, hamre, lime, klippe og sy i flere dage. Den der skabertrang, der bor i mig, bliver virkelig tilfredsstillet.

I løbet af den næste uges tid, så vil jeg løbende poste nogle af de mere detaljegående billeder af idéer fra dette værelses-make-over. Men nu vil jeg lige starte med et par før/efter billeder. (de første 3 er FØR, de sidste 3 er EFTER…men det kan I vel godt se?)

Hvad synes I?

img_3304

img_3303

img_3302

Tadaaaaah!!! Se nu her:

img_0102

img_0072

img_0025

img_0100

 

 

2 kommentarer

 • Signe

  Hvor er det blevet fint og ryddeligt. Skøn farve på væggen.
  Blev de glade?
  Super sej sengehimmel btw. Har du selv syet den? Leder nemlig pt. efter en til babyværelset.
  Hilsen Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Tak for de søde ord. Ja, jeg har selv lavet min sengehimmel. Jeg laver et blogpost om det i morgen! Så kan du læse hvordan og hvorledes… Det var super nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En "death trap" for lillebror