Majas smukke desserter

Jeg har en god veninde – sådan en rigtig god én af slagsen. Hun er både sød, sjov, smuk og dejlig – og så er hun tilfældigvis også lige den dygtigste og mest patentlige kageblogger, jeg kender. Jeg taler om Maja Vase. Besøg hendes website her. Eller… I kan følge hendes instagram her – hvis I altså ikke allerede gør det 🙂

Hun har udgivet en bog på Politikens Forlag – og hey, må jeg godt lige prale og sige, at det er også “mit” forlag – jeg er sgu da i stald med nogle ret seje kvinder…Maja Vase, Anne au Chocolat, Mette Blomsterberg…..Annemette Voss…..ja ja, jeg er stolt! haha!

Men tilbage til bogen, inden jeg forsøger at stjæle al opmærksomheden ( 😉 )

Majas bog er noget af det smukkeste. At hendes desserter så i fysisk størrelse svarer meget godt til det jeg ville kalde for “pynten” på mine kager, er bare sjovt. Alt hvad Maja laver er bare småt og delikat. Mine kager er nogen gange MEGET større.

Bogen kan købes her. Og jeg synes du skal gøre dig selv den tjeneste at investere i den, hvis du ligesom mig, elsker at lade dig inspirere og rive med af æstetikkens verden i både, farve, form, billede og smag 🙂 Nyd det!

skaermbillede-2016-10-17-kl-20-45-52Sødeste, smukke Maja

 

skaermbillede-2016-10-17-kl-20-45-02

Bare én af de mange lækre dessertkager, du kan finde i hendes bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN