Mig, - en overskudsmor?

DIY Pokemon Cards

img_0189Har du det mon ligesom mig? At du føler dig en smule “ripped off”, når du betaler store summer for en lille stak Pokemon Cards nede i BR? Jeg synes altså det er vanvittig dyrt for sådan nogle kort, også selvom drengene er vilde med dem.

Men faktisk så har vi her i huset fundet på noget nyt. Vi laver selv Pokemon Cards – og det var Hugo-Sander selv, der startede det. Kan klippede en masse små lapper papir ud og begyndte at tegne… dagen efter havde han en hel stak – og de var ret flotte, men måske ikke helt holdbare nok til at “holde i længden”. Så jeg har hjulpet ham lidt på vej nu, og vist ham, at hans idé bare er super duper – og vi kan gøre den endnu bedre, hvis vi lige justerer et par småting.

Så nu har jeg købt ind for ham, og vi er gået i gang med at være kreative. Så kan det godt være at indkøbene alligevel løber lidt op, men oplevelsen er altså bare SÅ meget større for mig, som mor, og glæden ved at bakke op om hans idé er fantastisk.

Og ved I nu hvad, – ikke nok med at kortene er sjove at lave, og et hyggeligt projekt at være sammen om, så giver de altså også betydelig “street-cred” ovre i skolen. Hugo-Sanders venner er nemlig ret begejstrede for hans idé, og de er flere, der er gået igang med at tegne deres egne kort nu. Fedt, ik?!

Det her er hvad du skal bruge, hvis du selv vil lave kort:

  • Kraftigt hvidt pap
  • guldpapir, til at lime på bagsiden (så bliver det rigtig flot)
  • en skære lineal af metal
  • en lille hobbykniv
  • et skæreunderlag
  • tuscher og farver
  • en limstift

Det er bare at komme igang. God fornøjelse.

img_0190

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig, - en overskudsmor?