Styling til Rød Løber...

Fun fact: Micky på knæ under fødslen…

IMG_0169Den er faktisk god nok. Min kæreste Micky, blev mildest talt udfordret da Luca skulle til verden for 4 måneder siden. Ikke nok med, at han skulle finde sig i mine mere eller mindre urimelige udbrud og dele mine lede ve-smerter, som han nærmest “påtog” sig, ja så blev han faktisk også kommanderet ned på knæ under fødslen af undertegnede. Ned ved hovedgærdet, hvor jeg kunne stirre ham intenst ind i øjnene, mens jeg kæmpede mig igennem den ene ve efter den anden.

Så mens han sad dér, på knæ under fødslen, – hvad skete der så, (?) – jo, det gik simpelthen af led. Hans knæ. Så midt i, at han sad der og forsøgte at knuge min hånd og hjælpe mig igennem de lede veer (my God, de var lede!) hoppede hans knæ ud af led, og jeg husker kun, at han så meget mærkelig ud i hovedet lige pludselig.

Men på nærmest overmenneskelig vis fik han rejst sig op og “skubbet” knæet på plads. (av for hel…, tænker jeg bare!) Så det er altså ikke kun os kvinder der får superkræfter under en fødsel.

IMG_0879

3 kommentarer

 • Maria

  Det var da noget af en clickbait titel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Ja ik;) hahaha – TAK for at du læser med! (de kloge siger, at Clickbait er det ny sort…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hej Annemette
  Jeg vil gerne vide, hvilket mærke din røde bluse fra forsiden af Kagemagi hedder og evt. hvor den er købt henne?
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styling til Rød Løber...