Mirakelmiddel til dit hår :)

Tjen penge på dine børns aflagte udstyr…

img_2226

annonce

Jeg tilbringer utrolig store mængder tid sammen med min samarbejdsbejdspartner, Ditte, for tiden. Og sidst jeg var sammen med hende, – mens vi var midt i bagningen – bankede det på døren. Ditte åbner, finder noget børnetøj frem fra gemmerne, afslutter en handel med kvinden, der bankede på – og modtager pengene kontant. Som en slags dør-til-dør loppemarked (agtigt!). VILDT SMART!

Jeg blev nødt til at høre mere – hvad var det for noget? (??????) For hvis der er én, der har kolosale mængder af aflagt babyudstyr og børnetøj i gemmerne, på loftet og i kælderen – så er det mig! Tre børn, I ved… Just saying! Og Luca er jo allerede vokset ud af den første skuffefuld af lækkert babytøj.

Det drejer sig om en app, som Ditte åbenbart bruger flittigt, der hedder Reshopper! Det er virkelig nemt. Og så smart, at jeg straks kontaktede Reshopper, for at høre, om ikke jeg måtte lave et blogpost om dem. Fordi jeg er mega FAN! Tro mig, du bliver også fan – no doubt in my mind!

Jeg har nemlig før i tiden brugt ekstremt store mængder tid på at handle brugt tøj, børnetøj og -udstyr på nettet. Men jeg hverken gider mere eller føler at jeg har tiden. Det er voldsomt tidskrævende, synes jeg, med besvarelser, upload af billeder, profiler og sites, der kun fungerer optimalt på computeren osv. Og særligt når det gælder børneudstyr gider jeg ikke, for fortjenesten er jo ikke stor, når man gerne bare vil sælge et par babybukser for ca. 30 kr, – så kan det ikke betale sig med tidsforbruget og udgift til porto mm. Jeg kan mærke, at jeg er “mæt” af det.

Denne her app er bare så meget nemmere, og nu kan det betale sig. Hurra for det!

Så nu har jeg oprettet en profil, og jeg har allerede solgt for 245 kr (siden i går)… Det er da genialt. Det er jo nok til en biograftur med ungerne – så kommer indtjeningen også dem tilgode.

Du kan jo hoppe ind og besøge min shop her! 

 

De fedeste features ved app’en (efter min mening):

 • det er udelukkende børneudstyr og -tøj, du kan/må handle med. (det er bare nemt)
 • det tager 3 minutter at oprette en profil og komme i gang, hvis ik’ mindre…
 • det tager ca. 30 sek at oprette en annonce på et item.
 • den er lokalitetsbaseret, så det er nemt at shoppe hos/sælge til folk i dit nærområde.
 • du sparer både tid og porto på denne måde…

img_2227

img_2229

To dage senere sad jeg i Vejle hos mine forældre og fortalte min mor (“Mormor Ingelise” – med mindst lige så store mængder babyudstyr i gemmerne – hun gik lidt amok degang hun skulle være mormor for første gang…) om den smarte app. Og tro det eller lad være, det tog lige akkurat min mor 5 minutter, så havde hun både downloadet app’en, lavet en profil, lagt det første børneudstyr op på sin profil og var gang i at shoppe mere udstyr (hun er unstoppable…haha). 😉

img_2228

 

2 kommentarer

 • Tina M

  Reshopper er GENIALT! Der er da ikke noget bedre end at få glæde af andres udmærkede ting som ikke fejler noget, og det samme vice versa. Jeg kan godt lide at vide at den flyverdragt jeg var SÅ glad for sidste år, lever videre i år hos en anden sød lille dreng :o) Og så er det rart at vi bevæger os væk fra den “brug og smid væk” kultur der ellers har været dominerende i mange år :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   nemlig. vi vil hellere bakke op om sådan en “brug-brug-brug-og-brug-og-nu må du smide væk-kultur…” ikke? Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirakelmiddel til dit hår :)