Aldrig mere rød numse (I hope!)

Well Hello, Cheekbone!

IMG_0012Små ting kan virkelig gøre mig glad nogengange… som når jeg for eksempel er ved at tage sådan et jeg kigger-lige-tilfældigt-ned-ad-gaden-selfie, som kan anvendes til senere brug på bloggen og lign., og opdager, at jeg har fået mine kindben tilbage!

WOW!

Hello Cheekbone, siger jeg bare!

Det er sådan ca – lige omtrent – 1 helt år siden at de forsvandt. Godt polstret med babyfedt, blev de 🙂 (25 kg i ekstra vægt, just saying) Og nu er de altså tilbage, mine kindben. Dejligt! Det skal blive SÅ meget billigere i contour makeup fra nu af!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig mere rød numse (I hope!)