Jeg anede ikke, at amning ville skabe så stor debat!

Vi havde en vild safari-oplevelse :)

IMG_0133

Nu får I lige et tip 🙂

Hvad laver man med sine børn, når:

  1. man er i Jylland…
  2. vejret er sådan lidt vekslende (i hvert fald ikke strandvejr…hmpf!)
  3. det er de sidste par dage af sommerferien…
  4. børnene er jævnt utålmodige og rastløse – og trænger til at komme ud af huset?

Nogen forslag? Jeg havde lidt svært ved at finde på noget her lørdag morgen, men så kom jeg i tanke om, at de i Givskud Zoo har åbnet en Dinosaurpark for et par år siden, og at den er blevet udvidet med endnu flere dinoer i denne sæson. Mine drenge er kæmpe fans af alt der har med dinosauere at gøre. Men okay, findes der overhovedet drenge i alderen 3-10 år, der ikke synes at det er bare lidt spændende?!

IMG_0177

Ja, og faktisk synes jeg selv, at det er et fedt at se på dyr. Ikke så meget katte, ænder og den slags – nej jeg er mere til store dyr. Elefanter. Giraffer. Bisoner. – Jeg synes det er vildt fascinerende at komme helt tæt på, så faktisk var valget ret let. Vi pakkede alle tre unger ind på bagsædet af bilen og kørte afsted mod Givskud.

Vi havde en vild safari oplevelse, kan jeg godt sige jer.

IMG_0056

IMG_0031

IMG_0026

Hugo-Sander var helt smadret af grin over, at vi så en abe, der (ganske uvidende) tissede sin abe-baby lige i hovedet. Det var faktisk også ret sjovt. Og derudover så vi løver, der var i fuld gang med at fortære en hest…(tror jeg….man ved jo ikke helt, når der ligger et stort skelet med kødet halvt flænset af. Men det lignede en hest.) En bison valgte at lægge en lort (pardon my french) lige midt på vejen mellem alle bilerne, og en giraf stod og slog sig selv i hovedet med sin tunge, der hang laaaanagt ud af mundvigen. Jeps, det var vildt!

Det var vildt! – Og det var så hyggelidt.

IMG_0106

IMG_0122

IMG_0145

IMG_0137

IMG_1375

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg anede ikke, at amning ville skabe så stor debat!