BIG NEWS og BEHIND THE SCENES på Kagemagi...

VANDBAKKELSER [opskrift+video]

Skærmbillede 2016-06-02 kl. 16.22.29Heeeeey derude bag skærmen – så’ der TORSDAGSVIDEO…

Denne gang står den på vandbakkelsesdej, fordi jeg ELSKER det. Vandbakkelser smager bare himmelsk med lidt flødeskum, jordbærmarmelade, friske frugter, – ja you name it. De smager endda godt med en gang laksemousse eller lign. Vandbakkelser er super gode både i det søde såvel som det salte køkken. MUMS.

Jeg ønsker jer alle rigtig god bagelyst – og husk nu at LIKE; SUBSCRIBE og KOMMENTÉR i videoen, ik?!

Opskriften ligger på YouTube under videoen, men jeg “smider” den også lige ind her. God fornøjelse.

Knus

AM

VANDBAKKELSE – grundopskrift

12 stk
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 20 min
bagetid: 25-30 min

VANDBAKKELSE
150 g smør
3 dl vand
1/2 tsk fint salt
2 tsk sukker
150 g hvedemel
4 æg, str M – sammenpisket

FREMGANGSMÅDE:
Kog smør, salt, sukker og vand op til det spilkoger. Tilsæt alt melet på én gang og pisk rundt i gryden, kraftigt, i et par minutter over varmen. Sluk for blusset og lad dejen køle af til den er godt håndvarm.

Rør ét æg i ad gangen, – rør rigtigt godt efter hvert æg.

Fordel dejen i runde klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader varmluft, midt i ovnen, i ca 25-30 min. ÅBEN IKKE OVNEN FØR DE ER FÆRDIGE!!!

Køler af på rist. Flækkes og serveres med fyld.

Velbekomme.

 

6 kommentarer

  • Thomas

    Hej Annemette.
    Spørgsmål ang. vandbakkelse:
    Har du noget Tips til hvis jeg vil lave vandbakkelse til mine kollegaer og vil lave dem dagen før, Kan man det og slippe godt fra det, med kvaliteten.
    Om man kan lave dem hel færdige med flødeskum eller en slags creme og på køl natten over eller?.
    MVH
    Andersen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Annemette

      Jeg synes godt det kan gå. Men de skal selvfølgelig på køl

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej dygtige bager. Kan du måske fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg Har prøvet forskellige opskrifter.
    Mange hilsener
    Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej dygtige bager. Kan du fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg har prøvet forskellige opskrifter.
    Mange hilsener
    Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej du dygtige bager. Kan du fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg har prøvet flere opskrifter.
    Mange hilsener Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Amstrup

    HEJ ANNEMETTE TAK FOR DIN VIDEO PÅ VANDBAKKELSER . ER LIGE IGANG MED DEM NUHER.
    VIL LIGE HØRE DIG AD . SKAL MAN KLIPPE I DEM NÅR DE KOMMER UD AF OVNEN SÅ LUFTEN KOMMER UD HAR JEG HØRT ? MVH EVA

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS og BEHIND THE SCENES på Kagemagi...