BIG NEWS og BEHIND THE SCENES på Kagemagi...

VANDBAKKELSER [opskrift+video]

Skærmbillede 2016-06-02 kl. 16.22.29Heeeeey derude bag skærmen – så’ der TORSDAGSVIDEO…

Denne gang står den på vandbakkelsesdej, fordi jeg ELSKER det. Vandbakkelser smager bare himmelsk med lidt flødeskum, jordbærmarmelade, friske frugter, – ja you name it. De smager endda godt med en gang laksemousse eller lign. Vandbakkelser er super gode både i det søde såvel som det salte køkken. MUMS.

Jeg ønsker jer alle rigtig god bagelyst – og husk nu at LIKE; SUBSCRIBE og KOMMENTÉR i videoen, ik?!

Opskriften ligger på YouTube under videoen, men jeg “smider” den også lige ind her. God fornøjelse.

Knus

AM

VANDBAKKELSE – grundopskrift

12 stk
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 20 min
bagetid: 25-30 min

VANDBAKKELSE
150 g smør
3 dl vand
1/2 tsk fint salt
2 tsk sukker
150 g hvedemel
4 æg, str M – sammenpisket

FREMGANGSMÅDE:
Kog smør, salt, sukker og vand op til det spilkoger. Tilsæt alt melet på én gang og pisk rundt i gryden, kraftigt, i et par minutter over varmen. Sluk for blusset og lad dejen køle af til den er godt håndvarm.

Rør ét æg i ad gangen, – rør rigtigt godt efter hvert æg.

Fordel dejen i runde klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader varmluft, midt i ovnen, i ca 25-30 min. ÅBEN IKKE OVNEN FØR DE ER FÆRDIGE!!!

Køler af på rist. Flækkes og serveres med fyld.

Velbekomme.

 

   

4 kommentarer

  • Anne

    Hej dygtige bager. Kan du måske fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg Har prøvet forskellige opskrifter.
    Mange hilsener
    Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej dygtige bager. Kan du fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg har prøvet forskellige opskrifter.
    Mange hilsener
    Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej du dygtige bager. Kan du fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg har prøvet flere opskrifter.
    Mange hilsener Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Amstrup

    HEJ ANNEMETTE TAK FOR DIN VIDEO PÅ VANDBAKKELSER . ER LIGE IGANG MED DEM NUHER.
    VIL LIGE HØRE DIG AD . SKAL MAN KLIPPE I DEM NÅR DE KOMMER UD AF OVNEN SÅ LUFTEN KOMMER UD HAR JEG HØRT ? MVH EVA

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS og BEHIND THE SCENES på Kagemagi...