Den sjove historie om Lucas navn!

Når pressen tager fejl!

FullSizeRenderNogle gange, – så tager pressen altså fejl! (Jeg siger det bare) Eller også læser journalisterne lidt for hurtigt igennem en tekst, og så ender det med, at de videregiver noget værre vrøvl.

Det er heldigvis menneskeligt at fejle – så alt er tilgivet. Men jeg vil nu alligevel lige skrive dette indlæg, så sandheden kommer til sin ret 😉

Det hænder alligevel rimelig ofte, at jeg læser på et eller andet nyhedssite om ting, der omhandler mig selv og min hverdag. Som regel er det fordi, der sidder nogle journalister et eller andet sted og henter informationer her på bloggen. Og det skal de da bare blive ved med – ikke et ondt ord om det. Det er helt fint.

Men det er bare lidt sjovt at læse med, når vedkommende så har fået noget HELT galt i halsen – som f.eks. da det kom frem at min fødsel af Luca havde taget 4 dage. Der har stået flere steder, – altså på adskillige sites – at “vandet gik” søndag og at Luca først kom til verden torsdag. – Men det kan slet ikke lade sig gøre. Når vandet går, så skal man (så vidt jeg er orienteret) føde indenfor 24 timer – ellers så kommer lægen altså og piller ungen ud 😉 Men går i hvert fald ikke rundt i 4 dage og venter. That’s for sure.

Du kan selv læse indlægget her, hvor jeg beskriver forløbet.  Grund til forvirring?! – jeg tror, nu at jeg har formuleret mig rimelig tydeligt…?

Men det hænder altså, at der kommer nogle informationer ud, som ikke altid stemmer helt overens med sandheden. Denne gang betyder det jo intet, men jeg vil alligevel lige gøre opmærksom på, at jeg hverken er et menneske med overnaturlige evner eller at mit barn er født på særlig mirakuløs vis – nej nej, alt forløb faktisk meget normalt 😉 Vandet gik søndag, han blev født mandag. Og både mor og barn har det godt!

Knus

 

3 kommentarer

 • Eva

  Det er nu ikke helt rigtigt. For mange år siden gik vandet nytårsaften. Min søn blev først født 16 dage senere
  Vh
  Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Ok, laaang ventetid, må man sige:) – dén gik i hvert fald ikke på Herlev, hvor jeg skulle føde. De sagde det ret klart, at baby helst skulle være ude indenfor 24 timer;) Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vivi

  En mus kan hurtig blive til en elefant! Tænk på hvad de ellers kan finde på at skrive!! Dejligt det går dig og familien godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sjove historie om Lucas navn!