Hvad du IKKE vidste om mig...

Det bedste er nu engang drømmen…

Reklame.
Skærmbillede 2016-05-10 kl. 11.13.59Kender I det? At man køber et skrabelod, en lottokupon, deltager i en konkurrence på nettet eller lign. Og i de få minutter, dage eller uger, der går inden man kender svaret på, om ens liv nu skal forsødes med millioner af kroner, eller fede ferier – så drømmer man! Man drømmer big-time!

Det bedste er nu engang drømmen, ik?!

For mig så er der noget helt helt særligt ved at gå og drømme mig væk i, hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt den store gevinst.

Min kæreste og jeg synes faktisk at det er ret sjovt, at gå og se på store luksusvillaer langs vandet, eller kigge på de vildeste luksusferier på nettet – (begge dele er eksempler på ting vi desværre ikke har råd til lige pt)…men det er så sjovt.

Så drømmer vi om, hvordan vi vil invitere hele familien med på jordomrejse, og om hvordan vi skal købe det ene lækre hus efter det andet (med tilhørende rengøringshjælp, naturligvis! Jeg skal fa..me ikke gøre rent på alle de kvadratmeter – hah), og hvordan vi skal bruge penge på at hjælpe alle dem omkring os som vi elsker og holder af. Så snakker vi om, hvorvidt man skulle sige det til folk i sin omgangskreds – eller hvordan man skulle sige det?

Vores drøm hvis vi vandt DEN HELT STORE GEVINST ville være noget i retning af: investeringer i virksomhedsidéer vi begge har, – køb af boliger (i kbh og omegn) til os selv og vores nærmeste, – køb af ferieboliger i London, New York og sikkert et sted sydpå, – køb af Tesla-biler til os begge (of course), – køb af en jordomrejse med vores familier, der kunne støde til undervejs, som det nu passede dem, – måske lige få afholdt det vildeste drømmebryllup, while we’re at it, – og så skulle der også lige sættes penge af til et eller andet udvalgt godt formål, hvor man kan hjælpe nogle af dem ude i verden, der virkelig har brug for det. Resten tror jeg vi ville spare op. Tja, who knows. Det kan være at vi ville blive helt “skøre oveni hovedet” og slet ikke kunne administrere det, og derfor ende med at brænde alle pengene af på casino, limousiner og champagne (det hører man jo om, at nogen gør) – men naaaahhhhrrrjjjj, det tror jeg nu ikke!

Drømmer du også? Og, hvad ville du bruge pengene på?

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 11.13.35

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 11.14.12

Drømmer du også om at køre i en lækker bil, så besøg Ferrari flexleasing.

3 kommentarer

 • JM

  Helt klart lejlighed på Manhatten ( greenwich willage), for det løb jeg gerne med kassen, problemet er at for at få råd til en sådan, er det en meget tung kasse, der skal løbes med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Det lyder meget som de tanker mig og kæresten også gør os, når vi tænker på at vinde en masse penge! Det er så hyggeligt, og du har nok lidt ret – at drømmen nok er bedre 😀 Det er dejligt at have et håb om, at det måske EN DAG kunne ske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Helt klart at gå ned i tid til 20 timer så jeg havde mere tid med mine børn!
  En rejse med familien, huset ville vi blive i men nok få ordnet nogle ting, en ny bil og betale families gæld?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad du IKKE vidste om mig...