Så' der torsdagsvideo...

Til mors dag ønsker jeg mig…

IMG_9193Mors dag må vel godt være lidt en ego-dag? – eller hvad? Sådan en dag, hvor det er ok, at man drømmer de helt store drømme om at få dine vildeste ønsker indfriet…

Jeg har lavet en lille liste over 10 sager, som jeg øsnker mig inderligt til Mors dag… Hvad ønsker du dig?

 1. En baby!
  (det er vel ok, at jeg nu i uge 37 godt kan ønske mig at ham den lille bokser i maven kommer ud og hilser på sin mor på søndag?)
 2. En forlovelsesring…ha ha… eller bare en ring! Men må vel godt drømme… Den skal være fra Birgitte Munch – min YNDLINGS smykkedesigner over dem alle!
 3. At se mine børn! De er desværre hos deres far i år på Mors dag. Det er på en måde helt forkert, men sådan er det nu en gang. Men jeg drømmer alligevel om at jeg får dem at se på Mors dag. Så jeg ville kunne kramme dem og elske dem og bage kysse dem i ét langt væk!
 4. Blomster! Jep, jeg er helt vildt traditionel lige når det kommer til Mors dag. Min far har altid sørget for at købe roser til min mor på Mors dag, og det vil jeg faktisk også gerne have! Roser! Røde eller lyserøde! ik?!
 5. Tegninger – fra børnene naturligvis. Jeg er faktisk helt ligeglad med hvad de kommer med, men jeg ELSKER at få gaver af mine børn!
 6. Undertøj… Eller måske bare et gavekort til lækkert undertøj. Lige nu kan jeg jo dårligt klemme bagdelen ned i et par giga-elastiske sloggi trusser, men den dag, hvor jeg igen kan hoppe i blondetrusser – den kommer! Jeg véd det. Og så skal jeg ALDRIG gå i bomuldstrusser igen…ha ha. Jeg sværger!
 7. Planter – lyder måske kedeligt, men jeg skal igang med at plante ud i haven, og jeg vil vildt gerne have fingrene i forskellige urter og grøntsager, som kan plantes ud her i foråret, så vi kan høste hele sommeren…:) Og Mor her, kan faktisk ret godt lide at gå i haven!
 8. En designer pung! Til alle de mange millioner jeg drømmer om at tjene i fremtiden… (hvem gad ikke lige det..) Men sagen er, at min pung er SÅÅÅÅ grim og gammel og slidt. Jeg vil have en ny. Sådan en lækker én af slagsen. Med plads til billeder af ungerne, kreditkort, tonsvis af kvitteringer (jeg er dén type, der aldrig tømmer min pung), mini-sysæt, kontanter og alt det andet man har i sin pung;)
 9. En lyserød iPhone. Jeg er ved at dø ved tanken om, at man kan købe en lyserød telefon – og at jeg IKKE har den. Jeg er heeeelt vild med den, og jeg drømmer mig væk til den dag jeg ejer den, hver gang jeg går forbi Apple-butikken i Lyngby. Kigger ind ad vinduerne med længsel i øjenene, men helt ærligt, den er jo SÅ fed! Og tøset – det er lige mig.
 10. Mere tid i hverdagen. Åh, sikken kliché. Men really, gad alle vi mødre ikke godt, at der var 5 timer mere i døgnet – hver dag – året rundt?

Glædelig Mors dag til alle jer skønne kvinder med børn!

Skærmbillede 2016-05-05 kl. 13.34.24 Skærmbillede 2016-05-05 kl. 13.35.01 Skærmbillede 2016-05-05 kl. 13.33.12 Skærmbillede 2016-05-05 kl. 13.32.49

1 kommentar

 • Astrid//hjertestreger.dk

  Dejlige ønsker – især den lyserød Iphone og planter gad jeg også at have;-) Min datter er for lille til, at jeg gider at have tegninger fra hende.. Det er bare kruseduller;-) Ha’ en god Mors Dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så' der torsdagsvideo...