Mere magi i Familie Journal

 

 

Reklame

Så er der masser af opskrifter at hente i denne uges Familie Journal. Nederst kan du se en lille collage af nogle udvalgte kager… Magasinet kan købes i hele denne uge (uge 8), og der er i alt 8 lækre opskrifter, som er udviklet af undertegnede i samarbejde med Ditte Julie Jensen. Det er bagning, hvor alle kan være med – lige fra nybegyndere til øvede. Vores opskrifter er skrevet i et sprog, der er til at forstå, og med grundige vejledninger. Det er noget, som vi virkelig sætter en ære i.

Hvis du har lyst til at læse mere om hver vores barndom, vores fælles venskab, deltagelsen i Den store bagedyst og vores ønske om at skabe fælles Kagemagi, så læs med her.

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 21.36.39

Skynd dig ud at få fat i et eksemplar af denne uges Familie Journal og bag med os. Naturligvis er opskrifterne vedlagt som et tillæg, som du kan tage ud af bladet og gemme til al evighed. (Som jeg regner med at du vil, of course…)

Der er tale om følgende lækkerier:

  • Marengskage a la rouge (tjek lige en prinsessedrøm!)
  • Nougatlagkage med valnød og pære
  • Fyldte småkager med passionscreme
  • Småkagesandwiches med nougatcreme
  • Cheesecake med æble og karamel på sprød hasselnøddebund
  • Chokoladetærte med blommer og karamel
  • Fyldte teboller med remonce og chokolade
  • Vandbakkelser med portvinskogte kirsebær og konditorcreme

Når det så lykkes dig at bage et af de små mesterværker, så må jeg opfordre dig til at dele oplevelsen med os. Jeg modtager meget gerne feedback her på siden, nederst i kommentarfeltet, og du må også hjertens gerne dele fotos på IG med #familiejournal #kagemagi #annemettevoss og #dittejuliejensen – så bliver vi ekstra glade! TAK på forhånd!

Vores egen favorit må være cheesecaken med æble og karamel, som også er billedet, der ligger øverst her i indlægget. Da vi bagte den, vidste vi godt, at den ville smage dejligt – den var jo nøje tilrettelagt og afstemt med smagsnuancer, farver osv. Men da vi endelig smagte på den, var vi begge ved at falde svime over, hvor god den var!  Men det er svært at vælge, faktisk smager alle kagerne bare “pisse godt” (når det nu skal siges pænt…sorry!)

God fornøjelse.

 

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 21.16.20

 

En reaktion

  1. Jeg har købt Familie Journalen med jeres bagetillæg. Småkagerne med fyld fangede min interesse, men der mangler angivelse af hvor meget smør der skal passionscremen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN