International pandekagedag!

Grovboller på menuen

Jeg render rundt herhjemme til morgen og har fuld gang i køkkenet. Jeg er både i gang med at skrive opskrifter, bage Valentinskage, lave en prøve-bryllupskage OG, så fik jeg også lige bagt grovboller… Lyder det måske liiiidt for overskudsagtigt, så husk, at det svarer bare til at en revisor her været i gang med flere regnskaber på én gang – eller at en sygeplejerske har haft flere patienter at se til på en almindelig formiddag… Så, for mit vedkommende er det faktisk en helt normal arbejdsdag:)

Men grovbollerne er simpelthen så gode, og så er de bagt med surdej. Der er rigtigt mange af mine læsere, der har efterspurgt andre bageopskrifter fra mig end kun dem med kager. Og, da jeg rent faktisk elsker at bage brød og lave god sund mad, så har jeg taget det til mig. Så fremover vil der komme endnu flere gode brød- og madopskrifter ved lejlighed. Det skal jo lige give mening, ik!

Så her kommer opskriften:

Grovboller – bagt med surdej og kærnemælk

Tjek lige snittet (som fru Blomsterberg ville sige…) – de er simpelthen så lækre, luftige og spændstige…
Mums filibaba! God bagelyst.

FullSizeRender

3 kommentarer

 • Louise

  Det gør jeg og tak fordi du tog dig tid til at svare.

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Annemette,

  Jeg prøvede din opskrift her til eftermiddag, men efter 20 min på min køkkenmaskine, så samlede dejen sig ikke om krogen eller slog med siderne.

  Det gjorde den først da jeg tilføjede 200 gram mel mere.

  Kan der være forskel på meltyperne eller er 470 gram mel en slåfejl?

  Tillykke med din graviditet.

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Der kan være stor forskel på melet – det er ikke en slåfejl:) … prøv næste gang at tilføje kun 100 g mere mel fra start, og så lad dejen ælte igennem…

   Knus Annemette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

International pandekagedag!