Jeg bager for CHANEL :)

Fastelavnsboller…YES (!!!!)

IMG_7633Som den småbørnsforælder jeg jo er, så står fastelavnsboller meget højt på listen over den slags bagværk, der finder sin vej henover mit køkkenbord adskillige gange i løbet af februar. Ja, faktisk hele året, for at det ikke skal være løgn. Mine børn kan spise fastelavnsboller – anytime – og det kan deres mor også, når jeg nu skal være ærlig.

Som nogen af jer måske har set på min instagram, så har der været gang i køkkenet i sidste uge, med optageser til min YouTube kanal “Annemette Voss” – til serien MIT KØKKEN. Jeg har lavet 3 videos – eller rettere sagt, de er optaget. Jeg venter stadig spændt på at modtage videoerne af Marie, som er i fuld gang med at klippe dem.

Men sagen er, at vi har lavet en video med fastelavnsboller. Nogle virkeligt fine nogen – og så smagte de skønt. Anna på 7 år var med i køkkenet, og hun er bare en født moviestar 🙂 Ganske enkelt. Nogle børn har bare det dér, som gør dem gode på skærmen. Så jeg glæder mig til I skal se det. Jeg deler naturligvis videoen så snart den er oppe på YouTube.

Indtil da kan I lige få et link til denne opskrift på fastelavnsboller med kagecreme og chokoladeglasur.

 

4 kommentarer

 • Christina K.

  Mon en lille klart marcipan rørt sammen med sukker og smør i ville være godt? Det tror jeg, at jeg vil eksperimentere lidt med! 🙂

  Tak for en skøn blog med altid smukke kager og andet godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Kære Christina, det er jeg HELT sikker på vil være lækkert! God fornøjelse. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina K.

   Som opfølgning kan jeg så tilføje, at det blev SÅ godt! Det gav lige bollerne et lille tvist 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Åh, hvor fedt. Dejligt at du eksperimenterer lidt – det er lige i min ånd!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bager for CHANEL :)