Er du bange for surdej?

Vil du lære at lave luftig smørcreme?

Skærmbillede 2015-11-11 kl. 13.32.08Det er noget mærkeligt noget med smørcreme. Det kan være en ret ubehagelig oplevelse – eller…bare smage himmelsk, hvis det bliver lavet korrekt. du har sikkert også prøvet at spise cupcake med frosting og bare tænkt “yak”! Du véd, sådan en oplevelse hvor man kan mærke smørret hænge i ganen flere timer efter… ad! Sådan behøver det ikke at være.

Jeg har på min hjemmeside www.annemettevoss.dk flere gode bud på både let smørcreme, luksus smørcreme og en lækker luftig cream cheese frosting. Jeg er vild med alle tre.

Det kan dog godt være lidt svært at lave en god smørcreme – det er ikke så meget ingredienserne, der volder problemer, men nærmere metoden. Så læs opskrifterne godt igennem og følg vejledningen, så kan du helt sikkert også finde ud af det. Jeg lægger også lige link til en god luksus smørcreme how-to video fra Kagemagi på youTube. God fornøjelse.

Let smørcreme

Luksus smørcreme

Cream Cheese Forsting

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du bange for surdej?