Sprøde pandekager – som bare smager!!!

Leder du også efter dén der ene opskrift på pandekager, som du bare vil blive ved med at vende tilbage til?

Jeg har i hvert fald i mange år haft svært ved at finde frem til den perfekte opskrift, men jeg synes den er ved at være der. Jeg har eksperimenteret en del og bagt mig igennem de første 2000 stk pandekager for at nå hertil – og de er godkendt – i hvert fald nok til, at jeg nu gerne vil dele opskriften med jer.

I min familie, der var det sådan (og er det stadig), at man godt kunne spise pandekager til aftensmad – ligesom Rasmus Klump. Altså uden hovedret forinden. Bare pandekager, og rigeligt af dem. Det er nok ikke det sundeste alternativ til aftensmad, men det kan alligevel anbefales – bare en gang imellem. Det har i hvert fald været pandekager, som stod på menuen (eller risengrød) hver eneste år d. 5. januar, når det var min fødselsdag. Og jeg vil stadigvæk helst have pandekager, hvis jeg kan få lov at vælge…

Det er en opskrift som jeg har udviklet for OBH Nordica, som jeg jo samarbejder med, så I kan være heldige også at falde over opskriften i dén sammenhæng. Men det er den samme gode opskrift, uanset afsender:)

Find opskriften her.

4 reaktioner

  1. I mit barndomshjem fik vi også sommetider pandekager istedet for hovedret. Men da min far ikke var så vild med dem, var kompromiet, at vi skulle have øllebrød med flødeskum til dessert. (Vi fik altid 2 retter ). Far elskede øllebrød, og det var jo ikke så ringe endda ? Velbekomme

  2. Hejsa
    Jeg brugte din opskrift i går og anbefaleden veninde den. Men opskriften er væk!?
    Tak ellers for en meget lækker opskrift ❤️ Kh Miriam

    1. Den skal nok komme tilbage. Det er blot noget teknisk, der lige skal falde på plads i forbindelse med at bloggen er blevet flyttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN