Strutmåsen (!!!)

Bliv en lækker gås med stram mås (reference til Maschas nyeste bogudgivelse) – ja det er meget nemt sagt, min kære Mascha:) Men der er altså nogle af os, der pt. nok hellere må satse på at være en “lækker gås med en strutmås!”…haha!

Jeg er bestemt ikke én af der der gravide, der bare elsker at vente sig, og som synes at de kun bliver smukkere og stråler lidt ekstra under deres graviditet. Nej, jeg er sådan én, der tager 23-25 kg på (den er god nok) og som får bumser i panden og som synes, at jeg til tider lugter dårligt. Ja, det er jo ikke noget man er stolt af, men jeg lader mig fortælle at det er meget normalt. Det er jo ikke fordi jeg som sådan går rundt og stinker, men jeg synes godt nok at det er lidt grænseoverskridende at se sin krop ændre sig så radikalt og mærke alle de små forandringer, der ikke alle er lige velkomne.

Og, så er jeg åbenbart bare født med ekstra fedtdepoter på måsen. Ikke nogen, som jeg ellers til hverdag lægger mærke til – når jeg ikke er gravid kan jeg pretty much spise som jeg vil og nyde tilværelsen uden de store bekymringer om vægtforøgelse og appelsinhud. Men ikke når jeg venter mig. Dén går ikke! Det er som om at alt overskydende fedtstof i min krop langsomt flytter ned på numsen, som strækker sig fra nederste del af lænden og et godt stykke ned af baglåret…øv!!! Nå men, jeg ved jo godt at jeg ikke skal brokke mig – og det stopper jeg så med nu. Jeg må nok hellere se at komme lidt i form.

Eller, jeg kunne måske prøve at spise lidt mindre kage, men det er utroligt svært i mit tilfælde…

Er der nogen derude, der har gode fifs til hvad jeg dog skal gøre, hvis jeg gerne vil stramme strutmåsen lidt op midt i graviditeten? Note: Kan ikke rigtig løbe eller lave de der Squats da jeg har noget tangerende bækkenløsning.

5 reaktioner

  1. Jeg har desværre ikke nogen gode ideer Annemette, men jeg vil da bare gerne lige påpege, at du ser skide flot gravid ud på det foto. Og hvis jeg kunne bage sådan nogle lækre ting, som du bager, så ville jeg med statsgaranti overhovedet ikke kunne holde mig fra det – gravid eller ej.
    Jeg er sikker på, at det nok skal normalisere sig, når du har født. Nyd det, men forsøg kun at spise en lille bitte smule kage… 🙂

  2. Jeg gik til varmtvands gymnastik for gravide. Skånsomt mod ledene men fk alligel pulsen op. Og hey; så vær derudover bare glad og lykkelig for baby- mave og ekstra fedt på bagdelen…..det er jo kun nogle måneder og så kan man komme i form bagefter ?Jeg havde det på samme måde som dig under mine graviditeter, så kender følelsen. Held og lykke med det hele ?

    1. Hvor er det sødt af dig – jeg vil prøve det der varmtvandsgym. Det lyder som noget jeg kunne tænke mig;) Tak. Knus

  3. Hej Annemette,

    Jeg har simpelthen lige et spørgsmål til julis fødselsdagskage:-)

    Jeg har nu læst opskriften 20 gange og har et par spørgsmål.
    De nøddebunde du bager, skal de ikke deles? Altså der er kun kagebund i bunden af kagen?
    Hvordan kan du få den så høj – nu tænker jeg, at bundene er på højde med lagkagebunde, hmmmm men det er de jo nok ikke så 🙂

    Kh Rikke

    1. Kære Rikke, den er god nok – det er én bund og den er ret tyk. Den skal ikke flækkes… Jeg tegner lige et snit og lægger det ind i opskriften. Kh Annemette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN