ØV, jeg er blevet hacket!

For helvede altså. Ja, undskyld at jeg taler direkte ud af posen – men min hjemmeside på annemettevoss.dk er blevet hacket – så derfor må I alle væbne jer med lidt tålmodighed, før I igen kan gå ind og hente inspiration og opskrifter til weekenden. Jeg havde ellers planlagt at dele et link til nogle lækre kager, som I kunne bage i det kolde efterårsvejr, men det må så vente.

Heldigvis er min web-dude på sagen, og forhåbentlig går der ikke lang tid, før det er i orden.

I mellemtiden er jeg så heldig at have fundet en dejlig blød kontorstol her på Blogly-kontoret, så jeg lige kan få jer alle opdateret på dagens aktiviteter. Jeg suser nemlig rundt mellem jobs idag – dvs. at jeg startede dagen ud med bil-møde (et der foregår mens vi kører…hehe), med min bror fra Sverige. Han er en del af virksomheden, så det er altid opløftende at høre hans syn på alle mine ideer og strategiske tanker for hvordan brandet “Annemette Voss” skal udvikles.

IMG_6597

God stemning på Blogly-kontoret…ha ha ha!

Efter det møde, så tog jeg ind på forlaget (Politikens) og lavede en lille jule-videohilsen til FB og den slags. I kan glæde jer til at se, hvem jeg giver en Kagekarma bog i julegave i år – sikkert nok én, der virkelig godt kunne bruge et sødt tilskud i hverdagen;)

Nu står den så på blogging og planlægning af blogindlæg for den næste uges tid, og senere skal jeg videre til en vigtig samtale – hvorefter jeg igen vender næsen mod Blogly-kontoret, hvor vi skal hygge med lidt godt i eftermiddag:)

Ooooooooog, så skal jeg da lige hjem og bage en STOR lagkage til i morgen, hvor jeg leverer kage til en særlig persons 40-års fødselsdag. Jeg deler naturligvis opskrift, billeder, behind-the scenes osv. med jer når det “går ned”:)

IMG_6590

Tja, du tænker måske HVAD ER DET? Men det er så lækkert, tro mig! 

IMG_6594

Lagkager coming up… 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN