Tag børnene med i køkkenet - eller i Magasin

My Rocky Road…

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.18.02Som titlen måske antyder, så handler det om Rocky Road – som er en rigtig klassiker i de engelsk-talende dele af verden – og, den er også ved at gøre sit indtog herhjemme. Rocky Road er en slags blanding af chokolade, skumfiduser, nødder, cocktailbær – og hvad hjertet ellers begærer, som kan implementeres i både is, kager, chokolade etc. Det er jo kun fantasien der sætter grænserne.

Jeg er vild med Rocky Road – og blev først introduceret til konceptet som 15 årig af en flok is-elskende australske tøser (dengang jeg boede i Australien), som lavede en kæmpe portion Rocky Road Icecream til os, som vi delte – direkte ud af skålen med hver vores STORE ske i hånden. Mums – det smagte så godt.

Jeg laver Rocky Road chokoader sammen med børn og voksne i Magasin henover julen – du kan finde en plan over det her.

Men lad mig dele opskriften med jer – husk at bruge det som inspiration – alt kan lade sig gøre:) Der er mange måder, som Rocky Road kan se ud på, og der er et hav af forskellige kombinationer af nødder, chokolade etc.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.18.13

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.06.55

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag børnene med i køkkenet - eller i Magasin