Mit forhold til min far er gået i kage!

Jeg er blæst bagover!

IMG_6190NU ER JEG FLAD! – efter en fantastisk weekend i Fredericia på Kreative Dage messen. Vi er alle (Pernille, Ditte, Marie, Min mor og undertegnede) HELT VILDT trætte. Men hold op for en fantastisk oplevelse det (igen) var, at deltage på messen. Jeg føler mig blæst bagover på baggrund af alle de positive tilkendegivelser og ikke mindst mængden af bøger, som det lykkedes mig at svinge henover disken i løbet af weekenden. Tusind tak for jeres opbakning – jeg er så glad for alle de dejlige mennesker, der bidrager til, at jeg kan udleve min drøm.

Og, så vil jeg også lige skynde mig, at give svar på tiltale. Der kom en lille håndfuld sure opstød fra nogle læsere fordi jeg havde indkøbt buræg til eventet. Men helt ærligt – det kan ikke være nogen andens end mit valg. Jeg bliver sgu lidt sur. Jeg går altid ind for økologi og jeg bakker altid op om at indkøbe gode råvarer osv. Jeg synes det er uhyre vigtigt. Men jeg har også ladet mig fortælle at buræg trods alt er bedre end skrabeæg – så jeg forsøgte sådan set at træffe det bedste ‘billige’ valg, jeg kunne. Der var én, der skrev, at hun ville antage, at jeg fik penge for at deltage på messen, eller at jeg kunne trække mine udgifter fra, og derfor burde handle de økologiske æg. Men hvad ved hun om det? Jeg får IKKE penge for at være på messen, og ja, jeg kan trække mine udgifter fra – men hvad der står på MIN bundlinie i MIT firma vil jeg egentlig gerne selv have lov til at råde over. Men, jeg tager til efterretning, at fremover så skal jeg gøre mine ægge-indkøb med omhu, og så må jeg jo tænker lidt over dén. Men jeg synes det er groft, at man antager noget som helst om andres økonomiske situation, når man simpelthen ikke aner noget om det. Nok om det.

Udover at sige farvel til Kreative Dage for i år – så siger jeg også farvel til Pernille, der har været min dejlige praktikant i denne uge. Herunder kan du læse hvordan hun har oplevet opholdet.

Knus AM

IMG_6200Jeg er jo bare et fjollehoved 🙂

Hej allesammen!

Jeg sidder hjemme i Slagelse i min sofa nu, og fordøjer alt det der er sket de seneste dage. Der er simpelthen sket så mange spændende ting. Hvis jeg skulle fortælle jer alt der er sket, på en måde så I ville føle, at I selv var der, ville det fylde alt for mange sider. 
Messen har været en fantastisk oplevelse, og jeg har mødt en masse nye skønne mennesker! At se folk være så glade når de kommer forbi, at se børn begynde at græde når de så Annemette og Ditte, det har simpelthen været en fornøjelig oplevelse, som gerne må gentages. 

Vi har bagt og bagt de seneste dage, men med hovedet koldt og styr på tingene, kom vi helskindet igennem dagene. Dog med et par enkelte komplikationer. Vores ovn valgte f.eks. at bryde sammen mens vi bagte… Ikke lige det bedste tidspunkt, syntes vi. 
Folk var søde og tålmodige når det kom til prøvesmagning og signering af bøger. Jeg har virkelig stor respekt for børn og forældre, der med glæde ventede et kvarter på et billede eller en autograf. 

Vi fik lavet nogle fantastiske kager, og solgt en masse bøger og tilbehør. Folk gik glade derfra, hvilket jo som selvfølge gør os glade. 
Jeg har virkelig nydt den her uge, og jeg er så klar på at opleve mange nye spændende ting!

Udover alt det seriøse, har vi haft det rigtig hyggeligt i den lejlighed Annemette havde lejet til os. Vi hyggede os om aftenen og drak god vin. Vi hørte musik og sang High School Musical sange. Jeg lavede pizza på aften nummer to. Heldigvis stor succes. Man har jo lidt at leve op til, når man sidder blandt to voksne mennesker, der har en smule mere erfaring indenfor bagning end en selv. Vi synes alle at lejligheden var et bedre alternativ end et hotel, hvilket det jo også bare beviste på de dage vi var der.

Nu fik jeg indblik i hvordan det er, at være selvstændig. Med en weekend som denne, skulle man tro det ville skræmme mig væk, men tværtimod! Jeg er så klar på at blive selvstændig, og få promoveret mig selv og min webshop, som forhåbentligt er klar inden for en måned! 
Jeg har virkelig nydt, at kunne fortælle jer om mit ophold, og jeg er glad for i har ville følge med. Jeg vil sige tak herfra, og forhåbentligt mødes vi igen en anden gang! 

Mange glade hilser
Pernille Thorsgaard

IMG_6182 Marie in action… IMG_6173 Jep, vi var trætte da vi vågnede lørdag morgen efter en travl fredag…IMG_6179 Vores gear…IMG_6174Lidt makeup hjælper!

6 kommentarer

 • Sara

  Den med burægøkoæg er selvfølgelig en ophedet debat.
  Jeg synes bare den er blevet noget fjollet, for jeg ser og hører at rigtig mange køber økoæg, hvilket jeg synes er fantastisk! Meeen køber man så også øko eller fritgående kyllingekød og for den del fritgående gris osv?? Det er der nemlig ik lige så mange der gør.
  Jeg har også mødt de kommentarer du lige har mødt da jeg tillod mig at købe buræg til æggetrilning til påske. Der var et vældigt oprørt ægtepar hvor manden udbrød: det kan man da ikke tillade sig!
  Jeg forklarede årsagen men det var ikke forklaring nok. Så spurgte jeg om de vidste hvordan de bøffer de var ved at købe var fremstillet. SÅ var den helt gal. Manden hidsede sig op og jeg var helt rolig og fortalte ham at Irma lå lige om hjørnet med masser af øko og frilandskød.
  Ohh my god? Det var så morsomt at han blev SÅ sur! Der er jo altid en grund til hvordan vi handler i denne verden piger! Og altså også en grund til hvordan vi handler dagligvarer.
  Spred venlighed til hinanden istedet for bedrevidenhed ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Annemette
  Du har ret. Det er dig og kun dig alene der bestemmer hvilke æg du køber:-)
  Men buræg ER altså det værste valg, hvis du tænker dyreetisk.
  Der må fx være flere høns pr kvm hos burhønsene end hos skrabehønsene.
  🙂 Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Ja, men jeg så for nylig en udsendelse om, at skrabe-hønsene har det meget værre. Jeg skal prøve at finde det – det var ret interessant. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Annemette,

  Vil bare lige sige dig, at det er en rigtig fin blog du har. Jeg er først begyndt at følge dig nu, men det er nogle flotte og sjove billeder du tager og du laver nogle mega flotte og lækre kager. Og så synes jeg faktisk at I også ser godt ud uden makeup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Uh, hvor dejligt – tak! Vi ser i hvert fald meget ‘ægte’ ud uden makeup – men sådan er det jo – ser vi ikke allesammen sådan ud en gang i mellem:) Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forhold til min far er gået i kage!