Mit livs mest tiltrængte efterårsferie

Dér ligger jeg om ganske kort tid - det kan jeg godt sige jer!
Dér ligger jeg om ganske kort tid – det kan jeg godt sige jer! – Hotel DAMAC Maison Cour Jardin… ahhhh….

Jeg er brændt helt ud! Helt ned. Helt død! Get it? Og det er så min egen skyld! Ja, så ikke mere ynk herfra – jeg bærer selv 100% skylden for at jeg føler mig en en 90-årig, hvor alle lemmer gør ondt, hvor hver morgen skal jeg slæbe mig selv ud af sengen, og hvor jeg faktisk bare er lige ved at smide håndklædet i ringen og give op!! MEN, dét gør jeg ikke! Næh nej, jeg har besluttet at NU skal der holdes ferie. På den helt gammeldags måde – før iPhones og iPads. Der skal holdes ferie på dén der måde, hvor man bare slapper heeeeelt af – med en god bog, måske. Eller måske bare ingenting, måske bare koble alle tænkelige hjerneceller fra i godt 8 dage! Åh, ville det ikke være rart?

Så – vi rejser til Dubai. Snart. Can’t wait. Vores venner har lovet at holde godt øje med lejligheden (nu bor de jo faktisk også i stueetagen, så det er vel en nem opgave), og jeg har været i gang med at vaske tøj til den store guldmedalje, så alt er klar. Badeshorts, badeshorts, badeshorts og én bikini. Ja altså til drengene, manden og mig selv, ik! Vi er klar – så klar!

Men, jeg har aldrig været i Dubai før – er der noget man bare SKAL se med børn, eller noget man bare skal holde sig langt fra? Godt spørgsmål…

Vi glæder os, jeg glæder mig, og jeg satser kraftigt på at komme hjem fuldstændigt udhvilet og føle mig som en 20-årig igen. Can’t wait:)

Den der pool nærmest kalder på mig!
Den der pool nærmest kalder på mig!
Skærmbillede 2015-10-03 kl. 17.57.43
Hold da op – en skyline, hva!
Skærmbillede 2015-10-03 kl. 17.57.57
Need I say more?
Skærmbillede 2015-10-03 kl. 17.58.10
Okay, jeg har undersøgt priserne, hvis man gerne vil på ude på denne her Palme eller denne slags rejse – og hvem vil ikke gerne det? Jeg gad i hvert fald godt. Men lad mig sige det sådan, at der skal godt nok lidt mere gang i salget af både kager og bøger, hvis jeg skal have råd til det – så det må blive en anden gang…keep dreaming, si´r jeg bare… Vi fandt ellers et godt tilbud for kun 180.000 kr for en uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN