Backstage på bookrelease…

image3Heldigvis holdt de glade gæster sig ikke tilbage – lad mig sige det sådan. Det var lige før, at der ikke var kage nok, men det gik… Tænk, hvis nogen skulle være gået sultne hjem, dét havde jeg ikke kunne leve med. 

Kom med indenfor til min bogudgivelse, som fandt sted torsdag d. 1. oktober. Nu har jeg endelig sundet mig lidt ovenpå den hektiske dag – eller rettere, den hektiske uge. Hold nu op, hvor var jeg dog bare træt, da vi ramte lørdag formiddag, hvor jeg endelig kunne sætte mig i sofaen og slappe af. (ikke noget jeg gør så meget i – altså slapper af)

Bogudgivelsen havde jeg planlagt i godt 6 måneder og jeg har haft et hav af ideer til, hvordan dagen skulle forløbe og hvilken slags stemning jeg ønskede omkring bogen. Jeg synes det er vigtigt, at man kommunikerer det HELT rigtige lige fra start, når man har et fint produkt, som jeg jo synes at min bog Kagekarma er…

Og hvad var det så, som jeg gerne ville kommunikere på dagen? Jo. Jeg ville/vil meget gerne kommunikere sød kagekarma. Og med det mener jeg, at det synes det er blevet tid til at sætte den gode kagekarma tilbage på dagsordenen. Helt personligt så blev kagebagningen pludselig præget af konkurrenceånd og forretningspotentiale – og selve hyggen og den gode karma forsvandt lidt i kølvandet på min deltagelse i Den store bagedyst og mit kageeventyr ud i at være selvstændig kageformidler. Så jeg har sat mig for, at nu skal Danmark altså flytte fokus, og få øje på dét som det hele handler om, – kagekarma. Dén der følelse man får, når man sætter en friskbagt kage på bordet for sin familie (være det en banankage eller overdådig fondantdrøm, I don’t care). Hyggen, right!?

Så lad os sammen sætte sød kagekarma tilbage på bordet! Kom nu Danmark. Det er fløjtende ligegyldigt om (ellers meget dejlige) Mette Blomsterberg ville give dig toppoint på TV for dit mesterværk (eller modsatte) – det betyder intet. Det eneste det handler om, når vi går i køkkenet og bager, bør være nærværet og hyggen. Derefter kommer æstetikken og præstation mm. Men vigtigt af alt er kærligheden til bagningen, dén må vi IKKE glemme. – Og tro mig, den kan man sagtens glemme – det var liiiiiige før jeg selv havde glemt den, men nej, det lykkedes mig at rette fokus ind, så jeg igen fik øje på den gode Kagekarma.

Lad mig dele nogle billeder med jer fra en dejlig dag. Jeg var stolt, og er det stadig. Nu håber jeg bare at Kagekarma vil finde vej til så mange danske hjem som muligt…:)

image1Jeg havde booket lokaler på Stay. Jeg var så glad for de lyse omgivelser. Og udsigten ud over København.

image2To kagemætte og meget trætte drenge…

image4På vej hjem – med favnen fuld af gaver, blomster og boblende champagne… sikke en skøn dag, altså! Og min søde Mor, der hjælper mig i baggrunden. Det er super fedt at dele sådan nogle oplevelser med familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN